-  Et nytt mesterlag

Røa vant både serie og cup i fjor. Solveig Gulbrandsen tror Kolbotn har et nytt mesterlag denne sesongen.

-  Jeg tror Dagbladet har rett som tippet oss som seriemester. Vi har lært av femteplassen i fjor, og mener klubben har et nytt mesterlag på gang, sier Solveig Gulbrandsen til Dagbladet etter 2-1 seieren mot nettopp Røa i går.

Hun ordnet selv 1-0 på straffe. Røa-keeper Silje Vesterbekkmo vet hvilket hjørne Kolbotn-kaptein Solveig Gulbrandsen pleier å skyte straffene i. Uten at det hjalp i går.

-  Jeg la ballen så langt ut i hjørnet som mulig, helt til den var borti treverket, smiler Solveig Gulbrandsen.

-  Hårreisende

Hjemmelagets landslagsprofil Marit Fiane Christensen syntes straffesparket var hårreisende idømt.

-  Jeg fikk ballen rett i trynet fra en meters hold, og har fortsatt merke i leppa. Hånda kom som en refleks for å beskytte ansiktet. Det går ikke an å dømme straffe på slikt, sier Marit Fiane Christensen.

Da Trine Rønning doblet Kolbotn-ledelsen etter pause, var det aldri noen tvil om scoringen. Etter kanonskuddet helt oppe i krysset løp Solveig Gulbrandsen rett bort til lagvenninnen, la seg ned på kne og kysset fotballskoen hennes.

Kanonstart

Tomålsledelsen var ikke for mye. Likevel ble det dramatikk på slutten, etter at Siri Nordby hadde redusert for «Dynamite Girls» på et nytt straffespark.

-  Keeper Christine Colombo Nilsen reddet oss helt på tampen. Spillet hennes gjør at savnet av landslagskeeper Bente Nordby (har gått til Asker) er borte, sier Solveig Gulbrandsen.

Med seirer over Trondheims-Ørn og Røa, har Kolbotn fått en kanonstart på serien.

-  Vi har hatt ei drømmeuke, og kunne ikke startet bedre. Målet framover er å bli stabile, sier lagkaptein Solveig Gulbrandsen til Dagbladet.

KYSSET SKOEN: Solveig Gulbrandsen ordnet selv 1-0, og kysset etterpå skoen til Trine Rønning, som scoret Kolbotns andre mål i 2-1 seieren mot fjorårets mesterlag Røa.