Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Et øyeblikks magi fra denne mannen var alt som skulle til

Tamt Liverpool tok tre poeng.

1-0: Det var ikke mye Liverpool-supporterne fikk å juble for på Turf Moor i ettermiddag, men Raheem Sterlings 1-0-scoring i den andre omgangen var nok til å sikre tre poeng på en dårlig dag. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB SCANPIX
1-0: Det var ikke mye Liverpool-supporterne fikk å juble for på Turf Moor i ettermiddag, men Raheem Sterlings 1-0-scoring i den andre omgangen var nok til å sikre tre poeng på en dårlig dag. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB SCANPIX Vis mer

• Burnley - Liverpool 0-1 (0-0)

(Dagbladet): For nøyaktig ett år siden spilte Liverpool jevnt med Manchester City på Etihad, men selv om det ble tap var de røde fra Merseyside så absolutt med i både oppgjøret og i tittelkampen.

I dag gjestet de nyopprykkede Burnley på Turf Moor, uten at det ble noen stor festforestilling.

Tamt Liverpool-forsvaret hadde store problemer med å håndtere Danny Ings, og etter et kvarter var han bare centimetere unna å gi vertene ledelsen da skuddet fra drøye 18 meter traff stolpen til Brad Jones.

Samme Jones måtte bare noen minutter senere traske av banen til fordel for utskjelte Simon Mignolet.

Heller ikke resten av omgangen klarte Brendan Rodgers menn å mønstre noen form for press på Burnley, og som Morten Langli så fint oppsummerte det på Twitter:

- Er det historiens svakeste Liverpool-omgang?

Viktig Den andre omgangen begynte slik den første sluttet - Burnley hadde spillet, og Liverpool sleit med å skape noe som helst. Men så dukket Sterling opp.

Philippe Coutinho spilte unggutten igjennom på utsøkt vis, og med kvikke bein rundet Sterling Tom Heaton og satte ballen i det tomme målet.

Hjemmelaget fortsatte å presse på for en utlikning, men selv om ikke Liverpool var veldig farlige selv demmet de greit opp for det som måtte komme.

Tre meget viktige poeng for en presset Rodgers. Om tre dager kommer hans gamle arbeidsgiver Swansea på besøk til Anfield.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media