- Et resultat som fillerister Inter i alle fundamenter de har

Bologna lekte med stakkarslige Inter.

(Dagbladet): Inter - Bologna 0-3

Søndag tapte Inter hjemme for lille Novara. I dag tapte Claudio Ranieris menn hjemme mot lille Bologna. På de seks siste kampene har «Nerazzurri» bare tatt ett fattig poeng.

To mål på ett minutte av 35 år gamle Marco Di Vaio og en sen scoring av Robert Acuafresqua ble tungen på vektskåla i en ellers ganske tam fotballkamp.

Da 3-0-scoringen kom reiste Inter-supporterne seg, og gikk fra stadion. Noen ble riktignok igjen for å bue på spillerne og trener Ranieri som nå sitter svært utrygt.

- Et resultat som fillerister Inter i alle fundamenter de har, sa Canal+-kommentator Per-Jarle Heggelund da dommeren blåste av for full tid.

Di Vaio-dobbel Inter hadde hatt flere gode muligheter før Marco Di Vaio scoret 1-0 og 2-0 på et drøyt minutt i slutten av den første omgangen.

Det første kom etter et innkast, og en Inter-klarering gikk ut i returrommet der en Bologna-spiller slo ballen videre til en umarkert Di Vaio som enkelt satt ballen i mål.

Bare sekunder etter 1-0, ble det 2-0.

Bologna slo en lang ball fremover, og en Inter-forsvarer dempet ballen på brystet slik at Di Vaio plutselig befant seg alene med Julio Cesar. 35-åringen var iskald, og doblet til 2-0.

Få Inter-muligheter Inter hadde et par brukbare muligheter i den andre omgangen, men klarte aldri å sette Bologna under skikkelig press.

Syv minutter før full tid satt Robert Acquafresca spikeren i kista da han driblet seg elegant forbi nærmest hele Inter-forsvaret og plasserte ballen i mål.

3-0, og Inter-supporterne reiste seg og gikk. De få som ble igjen buet mot Claudio Ranieri og Inter-spillerne. Da dommeren blåste for full tid var det en massiv pipekonsert fra Inter-supporterne.