- Et sjokk da jeg fikk beskjeden

Bjørndalen krysser fingrene for at Poiree blir helt frisk.

GODE VENNER: Ole Einar Bjørndalen og Raphael Poiree er de to mestvinnende skiskytterne gjennom tidene. Her blir en lattermild Bjørndalen intervjuet av sin tidligere konkurrent under VM i Östersund i 2008, da franskmannen var sidekommentator for Eurosport. 
Foto: Heiko Junge / SCANPIX
GODE VENNER: Ole Einar Bjørndalen og Raphael Poiree er de to mestvinnende skiskytterne gjennom tidene. Her blir en lattermild Bjørndalen intervjuet av sin tidligere konkurrent under VM i Östersund i 2008, da franskmannen var sidekommentator for Eurosport. Foto: Heiko Junge / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Etter å ha utkjempet utallige dueller med Raphael Poiree på skiskytterarenaen opp gjennom årene har Ole Einar Bjørndalen blitt en god venn av Raphael Poiree.

Derfor gjorde det sterkt inntrykk på den norske skiskytterkongen da han i formiddag fikk beskjed om at franskmannen ligger på Haukeland Universitetssykehus, med alvorlige skader i rygg og nakke.

- Jeg gikk greie på dette rundt 12-tida i dag. Det var et sjokk da jeg fikk beskjeden, sier Bjørndalen til Dagbladet.

Poiree var ute i Eikelandsosen i Hordaland og kjørte med en firhjuling, såkalt ATV, da han skal ha veltet og fått kjøretøyet over seg.

I dag har han gjennomgått minst én operasjon. Tilstanden er blitt beskrevet som kritisk, men stabil, og det skal ikke være fare for lammelser for franskmannen.

- Vi tenker på degBjørndalen forteller at han har vært i kontakt med Poirees svoger Egil Gjelland, og at 35-åringen har vært i tankene til alle i skiskyttermiljøet i dag.

- Både jeg, kona mi Nathalie og hele skiskytterlaget tenker på det som har skjedd. Vi krysser fingrene for at han kommer seg fortest mulig tilbake på beina, og at han skal fungere som normalt igjen. Det er første prioritet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer