- Et slag under beltestedet

Strømmen er i sjokk etter at en spiller leverte positiv dopingprøve.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| STRØMMEN (Dagbladet.no): Strømmen har hatt en sesong over forventning etter opprykket sist sesong, og klubben har allerede begynt å planlegge for neste år.

Derfor kom mandagens beskjed som et sjokk for den lille klubben. Etter kampen mot Mjøndalen 26. september leverte en av spillerne en positiv dopingprøve.

Lav stemning

— Det var et sjokk da spilleren informerte meg om den positive prøven. Det ville det nok vært for alle klubber, sier daglig leder Per Nygren til Dagbladet.no.

Han beskriver det å få beskjed om den positive testen som «et slag under beltestedet»

— Jeg må presisere at han verken er dømt eller anmeldt, og vi støtter vår spiller, fortsetter Nygren som ikke ønsker å kommentere hva spilleren har testet positivt på.

Han sier stemningen i spillergruppa er svært lav, men at klubben vil støtte den aktuelle spilleren. Så langt har de prøvd å komme i kontakt med spillerorganisasjonen NISO, for at de kan opptre som rådgivere for spilleren.

Skjermer spillerne

Spilleren, som ikke er navngitt, er tatt ut av treningsgruppa og er uaktuell for laget som møter Bodø/Glimt førstkommende søndag.

— Spilleren kommer til å ha det vanskelig både før og etter dom, og vi kommer til å være der som en støttespiller. Han er veldig langt nede og har det tungt, sier Nygren.

Inntil resultatet av B-prøven blir offentliggjort kommer ikke den dopingtatte spilleren til å uttale seg om saken. Foreløpig er Nygren den eneste i klubben som snakker med media. Både trener Petter Myhre og spillergruppa blir også skjermet inntil videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer