Et spark til Drillo-ballen

Brødrene Frank (25) og Kurt (23) Hartvedt ble lei Drillo og rigide fotballsystemer og startet Indoor Football Scandinavia (IFS). Nå har de fått med seg 30000 nordmenn. Og til høsten er det VM.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Frank Hartvedt var et lovende fotballtalent og aktuell for aldersbestemte landslag. Men som 17-åring hadde han fått nok av den NFF-organiserte klubbfotballen, og gikk sine egne veier. I stedet trakk bergenseren inndendørs. For fire år siden startet han IFS sammen med sin bror Kurt, som også ble møkk lei av å få kjeft etter en ekstra dribling. Til våren skal det første norske landslaget i innendørsfotball tas ut. I november er det klart for VM i Argentina.

- Innendørsfotball har tatt noe sinnssykt av. Og det kommer til å bli mye større. Bare vent og se, sier Frank Hartvedt til Dagbladet.

Lek og moro

I løpet av et år arrangerer IFS 35 turneringer i de fem største byene i landet. Denne helga var det Ekeberghallen og Oslos tur. Dagbladet tok seg en tur for å få svar på følgende:

Hva er egentlig nytt? For personlig fikk jeg aldri nok av five-a-side i gymtimene på skolen. Dusinvis av menighetsturneringer både på dag- og nattestid har det også blitt opp gjennom åra. Straumen Kamelutleie kalte vi oss.

Moronavnene florerte også i puljeoppsettene i Ekeberghallen. Stiv og Støl, for eksempel, besto av en gjeng høyst bevegelige mannfolk i slutten av 30-åra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer