- Et stort sjokk og veldig vanskelig

Mer får ikke Chelsea-kaptein Terry lov til å si om Fifa-straffen.

KAMPKLAR: John Terry spiller sannsynligvis for England i morgen, til tross for skadetrøbbel tidligere i uka. I formiddag trente han for fullt på Arsenals treningsfelt. Foto: Ian Kington, AFP/Scanpix
KAMPKLAR: John Terry spiller sannsynligvis for England i morgen, til tross for skadetrøbbel tidligere i uka. I formiddag trente han for fullt på Arsenals treningsfelt. Foto: Ian Kington, AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): John Terry var en av mange som ble overrasket av den strenge straffen Fifa idømte klubben hans, Chelsea i går.- Hva reaksjonen min var? Det var et stort sjokk og det er veldig vanskelig, sa Terry under dagens pressekonferanse foran Englands treningskamp mot Slovenia på Wembley i morgen.

Chelsea ble utestengt fra å hente inn nye spillere før i 2011, etter at Fifa fant klubben skyldig i å bidra til at Gaël Kakuta (18) brøt kontrakten med franske Lens for to år siden.

Chelsea opplyste i går kun at de vil anke dommen, som de mener ikke står i stil med forbrytelsen de er funnet skyldig i. Mer ville de ikke si om saken før de får se en skriftlig begrunnelse for dommen.Utover den første reaksjonen, får heller ikke Terry lov av klubben til å si mye om den vanskelige situasjonen. - Det er vanskelig for meg å snakke om det. Jeg snakket med klubben i går kveld og igjen i morges, og de sa gjentatte ganger at jeg ikke kan snakke om det, ettersom de satser hardt på å anke saken, sier Terry ifølge Sky Sports.

Terry, som også er kaptein på landslaget, sleit med en lyskeskade tidligere i uka. Men i dag trente han for fullt, og er ventet å spille morgendagens landskamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer