Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Et stort sjokk og veldig vanskelig

Mer får ikke Chelsea-kaptein Terry lov til å si om Fifa-straffen.

KAMPKLAR: John Terry spiller sannsynligvis for England i morgen, til tross for skadetrøbbel tidligere i uka. I formiddag trente han for fullt på Arsenals treningsfelt. Foto: Ian Kington, AFP/Scanpix
KAMPKLAR: John Terry spiller sannsynligvis for England i morgen, til tross for skadetrøbbel tidligere i uka. I formiddag trente han for fullt på Arsenals treningsfelt. Foto: Ian Kington, AFP/Scanpix Vis mer

(Dagbladet.no): John Terry var en av mange som ble overrasket av den strenge straffen Fifa idømte klubben hans, Chelsea i går.

- Hva reaksjonen min var? Det var et stort sjokk og det er veldig vanskelig, sa Terry under dagens pressekonferanse foran Englands treningskamp mot Slovenia på Wembley i morgen.

Chelsea ble utestengt fra å hente inn nye spillere før i 2011, etter at Fifa fant klubben skyldig i å bidra til at Gaël Kakuta (18) brøt kontrakten med franske Lens for to år siden.

Chelsea opplyste i går kun at de vil anke dommen, som de mener ikke står i stil med forbrytelsen de er funnet skyldig i. Mer ville de ikke si om saken før de får se en skriftlig begrunnelse for dommen.

Utover den første reaksjonen, får heller ikke Terry lov av klubben til å si mye om den vanskelige situasjonen.

- Det er vanskelig for meg å snakke om det. Jeg snakket med klubben i går kveld og igjen i morges, og de sa gjentatte ganger at jeg ikke kan snakke om det, ettersom de satser hardt på å anke saken, sier Terry ifølge Sky Sports.

Terry, som også er kaptein på landslaget, sleit med en lyskeskade tidligere i uka. Men i dag trente han for fullt, og er ventet å spille morgendagens landskamp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling