Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Et stort steg nærmere

Chelsea lukter gull etter seieren mot Bolton.

(Dagbladet.no): Bolton-Chelsea 0-2

Manchester United ga Chelsea en gavepakke med uavgjort mot jumboen Sunderland i går.

Den pakken åpnet Chelsea med glede.

Med dagens borteseier mot Bolton ser ligagullet ut til nok en gang å ende i London.

- Vi fikk resultatet vi trengte, nå er vi der nesten. Vi trenger to seire og vi skal forsøke å klare det, sier Frank Lampard til Prem Plus ifølge Soccernet.

Faktisk holder det med fire poeng på de fire siste kampene for Chelsea, men Lampard innkasserer ingenting foreløpig, men innrømmer:

- Vi tok et stort steg nærmere tittelen i dag.

Jevn åpning

STANG INN:Her gir John Terry - eller Didier Drogba - Chelsea ledelsen mot Bolton. Foto: REUTERS/SCANPIX
STANG INN:Her gir John Terry - eller Didier Drogba - Chelsea ledelsen mot Bolton. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

Det var ikke blendende angrepsspill eller artisteri som sikret Chelsea-seier i dag. En ærlig arbeidsøkt sørget for tre viktige poeng og stø kurs mot gull.

Det var en jevn og sjansefattig første omgang på Reebok Stadium. Bolton åpnet best, og var centimeter fra å ta ledelsen halvveis i omgangen da Vaz Te traff stanga etter fint Bolton-veggspill.

På tross av få sjanser, var det allikevel serieleder Chelsea som gikk til pause med ledelse.

Et Frank Lampard-frispark traff John Terry som stanget den i mål. Didier Drogba var også nær ballen, men de fleste kilder opererer foreløpig med John Terry som målscorer.

Bolton åpnet andre omgang friskt, men kom snart ned på jorda igjen.

Etter en times spill rullet Frank Lampard og Hernan Crespo opp et angrep som endte med Frank Lampard alene med keeper Jääskelainen: 0-2.

Derfra og ut var seieren aldri truet.

Cruise-kontroll

- Et stort steg nærmere

Resten av omgangen hadde Chelsea full kontroll. Bolton skapte lite, og hjemmelagets frustrasjon kom til uttrykk på overtid. Ben Haim sparket unødvendig ned Michael Essien, og ble sendt rett i dusjen.

Dermed tapte Bolton sin femte kamp på rad. Chelsea kan derimot le hele veien tilbake til Stamford Bridge.

Fire poeng på de fire siste kampene gjør London-laget til mestere igjen. Med United-tap og Chelsea-seier kan de bli mestere allerede på mandag.

Chelsea vant ligaen på Reebok Stadium i fjor. Med seier mot Bolton i dag ser lite ut til å kunne stoppe Mourinhos disipler fra et nytt gull.


Følg Premier League direkte her!

•Din kommentar: Er Premier League avgjort?

<B>SPIKEREN I KISTA:</B> Her setter Frank Lampard inn 2-0 og sikrer en ny Chelsea-seier.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling