Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Et supert menneske, en fantastisk mann

Enda mer Solskjær-skryt fra sir Alex.

(Dagbladet.no): Sir Alex Ferguson har skremt mange United-spillere. Den iltre skotten gir dem hårføner-behandling i garderoben, og sparker fotballstøvler på David Beckham.

Det virker som om han bare er voldsomt glad i Ole Gunnar Solskjær (31).

Tidligere i vinter har Ferguson karakterisert den skadde nordmannen som «veldig profesjonell» og «helt utrolig mentalt».

I dag slenger Ferguson ut enda mer ros via Manchester Uniteds offisielle hjemmeside. Og hør bare hvorfor trenerlegenden er overbevist om at Solskjær kommer tilbake på banen etter kneoperasjonen.

- Jeg tror han har en sjanse, fordi han er målbevisst nok til å klare det. Han er et supert menneske, en fantastisk mann, sier Ferguson.

Solskjær ble operert i august, og fortalte nylig at han håper å kunne jogge i løpet av februar. Målet for spill er serieåpningen i august.

Hvis han ikke klarer det, skyldes det ikke manglende støtte fra mannen som hentet ham fra Molde i 1996.

- Vi tror alle han kan komme tilbake, sier sir Alex.

  • Kristiansunderen har spilt 199 kamper fra start for United. Den foreløpige siste matchen var Fa-cupfinalen mot Millwall i mai.
SNART NI ÅR I UNITED:</B> Manager sir Alex Ferguson sier bare pene ting om Ole Gunnar Solskjær.