Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Et typisk Solskjær-mål

Mer skryt fra sir Alex.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Solskjær i går kveld: - Har sett for meg viktige mål på Old Trafford

(Dagbladet.no): Manchester U - Celtic 3-2. United-sjef Alex Ferguson er ikke ukjent med Ole Gunnar Solskjær som innbytter.

I går kveld gjorde 33-åringen det igjen. To minutter etter hvilen snek han seg han inn i feltet, suste perfekt på plass da Luis Sahas pirkepasning rullet foran mål.

Selvsagt var Solskjær der, han klemte ballen i nettaket med venstrebeinet.

Solskjær visste...

Ferguson hoppet opp i vill glede da veteranen nettet og ga klemmer i øst og vest. Etterpå var han ikke mindre blid.- Det var et typisk Solskjær-mål. Han visse akkurat hvor ballen kom til å lande. Han visste det før alle andre og var den første som reagerte, sier Ferguson til Manchester Uniteds hjemmeside.

Målscorer-mål

Målet til Solskjær var nordmannens første i Champions League på nesten tre år. Det blir neppe det siste, tror sjefen.

TAKK, SOLSKJÆR! Spisskollega Wayne Rooney var fort borte hos Ole Gunnar Solskjær etter 3-2-scoringen. Foto: Scanpix/Ap
TAKK, SOLSKJÆR! Spisskollega Wayne Rooney var fort borte hos Ole Gunnar Solskjær etter 3-2-scoringen. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Det var et typisk målscorermål, og det viste at han fortsatt har mye å by på for dette laget, sier Fergie.

Celtic tok ledelsen før Luis Saha snudde matchen med to goaler. Så utliknet skottene igjen, før en nordmann grep inn og sikret tre hjemmepoeng på Old Trafford.

Gode nok

- Jeg sa til spillerne før kampene at hvis vi skal få suksess i Europa så må vi vise at vi er gode nok. Jeg synes det vi gjorde i kveld, og det gleder meg, sier Ferguson.Til Dagbladet i dag sier Solskjær scoringen hans kom med bismak, fordi han selv ikke syntes han spilte godt. Og fordi han synes det er leit at Ryan Giggs\' skade var årsaken til innhoppet etter 33 minutter.

Nest best hos fansen

Manchester United-fansen er ikke enig, de synes langt i fra at nordmannen var dårlig. På Sky Sports leserbørs oppnår 33-åringen karakteren 7,9.

Bare tomålsscorer Saha er bedre, med 8,8. Men franskmannen har ikke sitt eget banner på Old Trafford, med 20 Legend.

BAKERSTE STOLPE: Solskjær dukket opp på rett plass til rett tid.
SKRYTER: Manager Alex Ferguson.