- Et under at denne kampen endte 1-1

Lillestrøm sløste voldsomt mot erkerival Vålerenga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lillestrøm - Vålerenga 1-1

ÅRÅSEN (Dagbladet): Det var kvelden da Lillestrøm skulle kvitte seg med Vålerenga-komplekset på egen hjemmebane, etter fem strake tap mot erkerivalen på Åråsen.

Ut fra spill og sjanser burde de definitivt klart det - tidvis var det rene kanonaden mot Lars Hirschfeld i VIF-buret - men en kombinasjon av uflaks og udyktighet gjør at LSK fortsatt står uten seier etter fire serierunder. 

- Det er et under at det står 1-1, mente TV 2-kommentator Petter Myhre da kampuret passerte 90 minutter.

Det var det lett å være enig med ham i - bare spør Bjørn Bergmann Sigurdarson. Islendingen kunne alene scoret hattrick, men gultrøyene måtte ha straffespark for å overliste en meget god Hirshfeld. Skuffelsen over ikke å få med seg tre poeng overgikk dermed gleden over endelig å stoppe tapsrekka hjemme mot oslolaget.

- Vi hadde håpet om å vinne, og når vi ikke klarer det, er det skuffende for vår del. Vi gjør mye bra og er nære på flere ganger, men det vil seg ikke helt, svarer kaptein Frode Kippe på spørsmål om det ene poenget føltes som en seier, den svake statistikken tatt i betraktning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer