TIL RUSSISK FOTBALL: Bare en medisinsk test gjenstår før Inters storscorer Samuel Eto'o er klar for ambisiøse Anzji i russisk fotball. Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO
TIL RUSSISK FOTBALL: Bare en medisinsk test gjenstår før Inters storscorer Samuel Eto'o er klar for ambisiøse Anzji i russisk fotball. Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNAROVis mer

Eto'o bare medisinsk sjekk unna russisk klubb

Anzji vil gjøre kameruneren til verdens best betalte fotballspiller.

Bare en medisinsk test gjenstår før Inters storscorer Samuel Eto'o er klar for ambisiøse Anzji i russisk fotball, hevder et russisk nettsted.

Anzji er kjent for å bruke store summer for å bygge et slagkraftig lag. Trolig punger den hardtsatsende klubben ut rundt 40 millioner euro (313 millioner kroner) for kameruneren.

Ifølge Daily Mirror, er russerne klare til å tilby kameruneren en ukelønn på svimlende 2,6 millioner kroner. Det vil gjøre ham til verdens best betalte fotballspiller.

LifeNews.ru skriver at 30-årige Eto'o er enig med Anzji om de personlige betingelsene.

- De siste formalitetene i kontrakten er på plass, sier en involvert agent til nettavisen.

Spissen ble toppscorer i Inter forrige sesong og var sterkt delaktig i klubbens trippeltriumf året før. Likevel er det ventet at Milano-klubben selger ham for å finansiere et bud på Manchester Citys Carlos Tévez.

I februar la Anzji inn bud på Bari-proffen Erik Huseklepp. Da var nordmannen klar på at han ikke ville til Russland, og han forbereder seg nå til serie B-spill med italienerne.

(NTB)