Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eto'o-comeback hjalp ikke for Kamerun

Kom ikke til Afrikamesterskapet.

SVIKTET I KVALIK: Samuel Eto'o sviktet i kvaliken til Afrikamesterskapet mot lille Kapp Verde. Foto:  REUTERS/Jerry Lampen
SVIKTET I KVALIK: Samuel Eto'o sviktet i kvaliken til Afrikamesterskapet mot lille Kapp Verde. Foto: REUTERS/Jerry Lampen Vis mer

Samuel Eto'o gjorde comeback for Kamerun søndag, men det hjalp ikke i kvalifiseringen til Afrikamesterskapet. Kapp Verde gikk videre med 3-2 sammenlagt.

Eto'o hadde ikke spilt på landslaget på et år. Først sonet han en utelukkelse på åtte måneder. Denne ble han idømt etter en krangel med forbundet om bonuser.

Så nektet han å spille bortekampen mot Kapp Verde. Eto'o sa at eget landslag var «amatørmessig og dårlig ledet».

Søndag var verdens best betalte spiller (cirka 150 millioner per sesong) tilbake uten at det hjalp. Det ble bare 2-1 hjemme og 2-3-tap sammenlagt. Eto'o scoret ikke.

Kapp Verde har bare 500.000 innbyggere, og festen i øystaten er ventet å vare i flere dager etter at laget kom seg til Afrikamesterskapet for første gang.

(NTB)