Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eto'o kan være ferdig i Everton

- Et par klubber har kontaktet oss.

SIER FARVEL?: Samuel Eto'o kan være ferdig som Everton-spiller. Ifølge manager Roberto Martínez er det interesse for spissen. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
SIER FARVEL?: Samuel Eto'o kan være ferdig som Everton-spiller. Ifølge manager Roberto Martínez er det interesse for spissen. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF Vis mer

Samuel Eto'o kan være ferdig som Everton-spiller. Ifølge manager Roberto Martínez er det interesse for spissen.

33 år gamle Eto'o signerte for Merseyside-klubben i fjor høst, etter at kontrakten hans med Chelsea utløp etter forrige sesong. Kameruneren har imidlertid ikke vært noen stor suksess på Goodison Park, og tirsdag var han ikke med i troppen til FA-cupomkampen mot West Ham.

Etter kampen røpet manager Martinez at veteranen kan være på vei bort.

- Vi har et veldig godt forhold til Samuel og ser på situasjonen hans nå. Et par klubber har kontaktet oss de siste 12 timene, så derfor bestemte jeg meg for å utelate han fra troppen, sa spanjolen.

- Vi tar en beslutning på hva som skjer videre i løpet av de neste dagene. Han har vært fantastisk for oss, vi har et godt forhold og så får vi se hva som er det beste skrittet for begge parter, tilføyde han.

På direkte spørsmål om Eto'o har spilt sin siste kamp for Everton, svarte Martinez:

- Nei, det vil jeg ikke si.

Den kamerunske spissveteranen har også tidligere spilt for Barcelona og Inter Milan. Denne sesongen står han med fire mål for Everton.

(NTB)