Eto'o kom til London med toget i går kveld

Har tjent 3 millioner i uka, nå blir det kutt.

PÅ VEI TIL CHELSEA: Samuel Eto'o (i midten) i kamp for Anzji mot Newcastle i Europa League i mars. I dag kan kameruneren signere for Chelsea. Foto: Graham Stuart, AFP / NTB Scanpix
PÅ VEI TIL CHELSEA: Samuel Eto'o (i midten) i kamp for Anzji mot Newcastle i Europa League i mars. I dag kan kameruneren signere for Chelsea. Foto: Graham Stuart, AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Chelsea har tilsynelatende innsett at Wayne Rooney har ombestemt seg nok en gang, og ser ut til å bli i Manchester United.

Dermed har klubben vendt seg til andrevalget sitt, og i dag kan Samuel Eto'o bli klar for Chelsea.

Den russiske kjøpeklubben Anzji har kuttet milliardsatsingen, og kvitter seg med stjernespillerne - blant dem den kamerunske spissen med fortid i blant annet Real Madrid, Barcelona og Inter.

Eto'os representanter skal ha blitt enige med Chelsea om en avtale i går, skriver Daily Mail.

Avisa publiserer også bilder av spissen i det han forlater togstasjonen St. Pancras i går kveld, og skal trolig gjennomgå en legesjekk hos Chelsea i dag.

Eto'o ble verdens best betalte fotballspiller etter overgangen til Anzji i 2011 med en ukelønn på godt over tre millioner kroner. Han topper ikke lenger lønnstoppen, og nå venter et ytterligere lønnskutt for kameruneren, som antakelig går gratis.

Anzji skal ifølge rapportene være villig til å betale en feit avskjedsbonus for å bli kvitt lønnsutgiftene hans. 

I Chelsea skal han ifølge Daily Mail få sju millioner pund i året. Dermed raser han ned i lønn, og vil nå «bare» tjene en drøy million kroner i uka.