Eto'o krever bosmanbonus for å skrive under for City

I tillegg til 90 millioner kroner netto per år.

NETTET I FINALEN: Barcelonas Samuel Eto'o tuppet inn 1-0 i Champions League-finalen. Nå er katalanerne klare for å selge spissen til Manchester City. Foto: AP/Alessandra Tarantino
NETTET I FINALEN: Barcelonas Samuel Eto'o tuppet inn 1-0 i Champions League-finalen. Nå er katalanerne klare for å selge spissen til Manchester City. Foto: AP/Alessandra Tarantino Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Barcelona bekreftet i går at sjeikmilliardærklubben Manchester City har lagt inn et «stratosfærisk bud» på Kamerun-spiss Samuel Eto'o (28).

Ifølge den spanske sportavisa El Mundo Deportivo har Champions League-vinnerne akseptert budet, som er på omlag 270 millioner kroner.Nå er resten opp til Barca-spissen, som bare har ett år igjen av kontrakten på Camp Nou. Og nettopp fordi han kan gå gratis neste sommer ønsker mannen bak ledermålet i Roma en ekstra sjekk for å signere for City.

Forhandler i Paris Han vil ha kompensasjon for å gå glipp av de ekstra euromillionene han ville fått som bosmanspiller om 12 måneder.

Lønna i City skal være grei, ifølge den spanske sportsavisa får han omlag 90 millioner kroner per sesong på City of Manchester Stadium - etter skatt. Så scoret han også 30 seriemål på 36 kamper sist sesong.

Forhandlinger om bosmanbonusen skjer i Paris, der Eto'o møter representanter for City i dag.

Ifølge The Times blir kameruneren den best betalte spissen i verden dersom han signerer for de nyrike blå. Trolig tjener bare Cristiano Ronaldo mer for å sparke ball, i sin nye klubb Real Madrid.Ronaldo mottar omlag 100 millioner kroner i året i Real, en sum som stiger med 25 prosent hvert eneste år i seksårskontrakten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer