SCORET I DEBUTEN: Samuel Eto'o scoret sitt første mål for Anzji i sin første kamp for klubben. Dermed gjorde han som i Barcelona og i Inter i sin tid: Scoret i debuten.Foto: SCANPIX/REUTERS/Sergei Rasulov Jr/Newsteam/Handout
SCORET I DEBUTEN: Samuel Eto'o scoret sitt første mål for Anzji i sin første kamp for klubben. Dermed gjorde han som i Barcelona og i Inter i sin tid: Scoret i debuten.Foto: SCANPIX/REUTERS/Sergei Rasulov Jr/Newsteam/HandoutVis mer

Eto'o med scoring i Anzji-debuten

Sørget for poengdeling borte mot Rostov.

Samuel Eto'o berget sin nye klubb Anzji i debutkampen i russisk eliteserie lørdag, med utligningsmålet i 1-1-kampen mot Rostov.

Måljegeren fra Kamerun ble hentet fra Inter for 165 millioner kroner og har fått en kontrakt som gjør ham til verdens best betalte fotballspiller. Han begynte å gi valuta for pengene nesten umiddelbart.

Eto'o startet på benken i lørdagens bortekamp, men det gikk et sus gjennom stadion da han kom innpå i det 57. minutt.

Det hindret ikke at hjemmelaget tok ledelsen. Timofei Kalatsjev scoret med et velplassert frispark fra distanse i det 72. minutt.

Rostov satte to mann på Eto'o i håp om å hindre ham i å score, men i det 80. minutt satte han inn 1-1 på ekte måljegervis etter forarbeid av Jurij Zjirkov.

Eto'o har vunnet Champions League tre ganger, to med Barcelona og en med Inter. Anzjis søkkrike eier håper at han skal bidra til å heve klubben opp i europeisk toppsjikt.

Om to uker får Eto'o sin hjemmedebut i Dagestans hovedstad Malakhatsjkala.

(NTB)