Eto\'o og Ronaldinho i ordkrig

- Jeg setter laget foran pengene, sier Eto\'o.

(Dagbladet.no): Barcelona-trener Frank Rijkaard hevdet at Samuel Eto\'o nektet å bli byttet inn på slutten av kampen mot Racing Santander.

Også Ronaldinho uttalte seg kritisk om Eto\'o etter kampen. Han mente kameruneren burde sette laget foran seg selv. Nå slår Eto\'o tilbake mot superbrassen:

- Hvis en lagkamerat sier at du må tenke på laget, er det opp til ham selv å tenke på laget. Personlig tenker jeg alltid først på laget og deretter på penger, sier Eto\'o ifølge BBC.

Dårlig oppførsel

Eto\'o slår knallhardt tilbake også mot Rijkaard.

- Å fortelle på pressekonferansen at jeg ikke ville spille, er dårlig oppførsel. Jeg har alltid tenkt på gruppa først. Hvis noen har baller, burde de snakke til meg ansikt til ansikt, sier han.

Eto\'o er på vei tilbake etter langvarig kneskade. Mot slutten av kampen søndag ble han satt i oppvarming. Men ifølge Rijkaard ga spissen beskjed til assistenttrener Eusebio om at han ikke ville byttes inn.

- Det er en krig

I KRANGEL: Ronaldinho mener Samuel Eto\'o må sette laget foran seg selv. - Jeg tenker først på laget, så på penger, svarer Eto\'o med et lite stikk til lagkameraten. Foto: AP/Reuters/Scanpix
I KRANGEL: Ronaldinho mener Samuel Eto\'o må sette laget foran seg selv. - Jeg tenker først på laget, så på penger, svarer Eto\'o med et lite stikk til lagkameraten. Foto: AP/Reuters/Scanpix Vis mer

Eto\'o forteller også om interne stridigheter hos den spanske fotballgiganten.

- Det er splittelse i garderoben mellom to grupperinger: Den ene støtter presidenten, og den andre støtter noen andre. Det er en krig, men det er ikke min krig. Jeg er midt i krigen mellom to parter, og jeg er den som får all straffen. Men jeg vil komme tilbake og spille, sier han.

Krigen står ifølge BBC mellom Barcelona-president Juan Laporta og tidligere visepresident Sandro Rosell, som trakk seg etter en krangel med Laporta.

Laporta har forsvart Eto\'o etter episoden på søndag:

- Kneet hans trengte å varme opp, og han fikk ikke nok tid. Han valgte å være forsiktig, har klubbpresidenten fortalt avisa Marca.