KLAR FOR VM NUMMER FIRE: Samuel Eto'o var en snartur innom Afrika før avreise med det kamerunske landslaget til Brasil-VM. Her møter han en lokal Chelsea-supporter. Foto: AFP / NTB SCANPIX
KLAR FOR VM NUMMER FIRE: Samuel Eto'o var en snartur innom Afrika før avreise med det kamerunske landslaget til Brasil-VM. Her møter han en lokal Chelsea-supporter. Foto: AFP / NTB SCANPIXVis mer

Eto'o sparker løs mot Mourinho igjen

Nå er treneren en «dukke».

(Dagbladet): Det falt Samuel Eto'o (33) tungt for hjertet at Chelsea-trener Jose Mourinho fleipet med alderen hans i vinter.

Kamerun-spissen feiret rett etter med krum rygg og cornerflagget som stokk. Nå bruker ikke lenger angriperen humor mot gamlesjefen.

Bedre enn ungdommer Spissens kontrakt gikk ut ved sesongslutt, og Eto'o velger denne gangen å omtale Mourinho som en «dukke» når han får spørsmål om forholdet til manageren.

KANSKJE ELDRE ENN 33 ELLER 35? Slik svarte Samuel Eto'o på Mourinhos aldershån. Foto: AFP  / IAN KINGTON / NTB SCANPIX
KANSKJE ELDRE ENN 33 ELLER 35? Slik svarte Samuel Eto'o på Mourinhos aldershån. Foto: AFP / IAN KINGTON / NTB SCANPIX Vis mer

- I motsetning til hva den dukken sier om alderen min, så er jeg fortsatt i god fysisk form. Jeg er 33 og føler meg bra. Jeg har bevist at jeg kan gjøre det bedre enn de fleste ungdommer, sier Eto i et intervju med det afrikanske fotballforbundet Caf.

Dette kommer bare en uke etter at Eto'o i et intervju stemplet Mourinho som en «idiot».

Bakgrunnen var kommentarene et TV-team snappet opp fra Mourinho, der han sa Chelsea «ikke hadde en spiss». Så la Mourinho til at Eto'o kanskje til og med var 35 - eller mer.

Ikke avdanket Afrikaneren med bakgrunn i Barcelona, Inter og Anzhi fyrer seg voldsomt opp over de nedlatende bemerkningene - snart tre måneder etter.

Dessuten avviser han at neste sesong skal tilbringes i en liga kjent for avdankede fotballspillere.

- Jeg ønsker å si at jeg ikke skal til USA eller til Midtøsten. Jeg skal fortsette å spille på toppnivå. Jeg skal fortsatt spille i Champions League, sier 33-åringen.

Han har vunnet Europas mest prestisjefulle turnering to ganger, sist med nettopp Mourinho og Inter i 2009.

Vil spille i VM om åtte år - Min romanse med denne turneringen er langt fra over. Jeg vil ikke fortelle hvor jeg skal spille, men det blir på topp. Jeg er 33 og har to VM igjen å spille, sier Eto'o.

Eto'o VM-debuterte som 17-åring i 1998, og deltar i sitt tredje VM i Brasil. Han sikter seg nå inn mot sluttspillene i både 2018 og 2022.

- Det har vært spillere før som har fortsatt til de er 41 år, så jeg kan fortsette, sier Eto'o.

SAMMEN OGSÅ I INTER: Mourinho brukte ofte Eto'o som høyreving med klare defensive oppgaver da Inter vant Champions League. Foto: AP / Matt Dunham / NTB SCANPIX
SAMMEN OGSÅ I INTER: Mourinho brukte ofte Eto'o som høyreving med klare defensive oppgaver da Inter vant Champions League. Foto: AP / Matt Dunham / NTB SCANPIX Vis mer