Eto'o svarer ikke Barcelona på mobilen

- Skulle gjerne pratet med ham, sier Laporta.

KNUTE PÅ TRÅDEN: Samuel Eto'o har fortsatt ikke gitt lyd fra seg etter sommerferien.Foto: SCANPIX/REUTERS/Albert Gea
KNUTE PÅ TRÅDEN: Samuel Eto'o har fortsatt ikke gitt lyd fra seg etter sommerferien.Foto: SCANPIX/REUTERS/Albert Gea Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Superspissen Samuel Eto'o er ønsket med videre i Barcelona, og trippelmesterene fra Spania har tilbudt kameruneren en ny toårskontrakt i et forsøk på å stoppe en potensiell overgang til Manchester City.

Eto'o har imidlertid ikke gitt noen tilbakemelding til arbeidsgiveren vedrørende kontraktsforslaget, melder BBC.Derfor går Barcelonas klubbpresident Joan Laporta ut i media for å nå fram til kontraktsrebellen.

- Jeg har forsøkt å ringe ham noen ganger, men han har ikke svart på mobilen sin. Jeg vet ikke om han har byttet nummer eller mistet mobilen, men vi skulle gjerne ha snakket med ham, sier Laporta, ifølge BBC.

- Gode investeringerBarcelona ser på David Villa som en passende erstatter for kameruneren, og skal ha lagt inn et bud på mellom 300 og 400 millioner kroner på Valencia-spissen. Laporta mener likevel at Barcelona har et konkurransedyktig lag allerede.

- Vi er allerede et godt lag, men vi ønsker å gjøre noen gode investeringer for framtiden, sier Barcelona-presidenten. Han bekrefter at trener Pep Guardiola har bedt om en back, en stopper, en midtbanemann og en spiss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer