Eto'o svarer ikke Barcelona på mobilen

- Skulle gjerne pratet med ham, sier Laporta.

KNUTE PÅ TRÅDEN: Samuel Eto'o har fortsatt ikke gitt lyd fra seg etter sommerferien.Foto: SCANPIX/REUTERS/Albert Gea
KNUTE PÅ TRÅDEN: Samuel Eto'o har fortsatt ikke gitt lyd fra seg etter sommerferien.Foto: SCANPIX/REUTERS/Albert GeaVis mer

(Dagbladet.no): Superspissen Samuel Eto'o er ønsket med videre i Barcelona, og trippelmesterene fra Spania har tilbudt kameruneren en ny toårskontrakt i et forsøk på å stoppe en potensiell overgang til Manchester City.

Eto'o har imidlertid ikke gitt noen tilbakemelding til arbeidsgiveren vedrørende kontraktsforslaget, melder BBC.

Derfor går Barcelonas klubbpresident Joan Laporta ut i media for å nå fram til kontraktsrebellen.

- Jeg har forsøkt å ringe ham noen ganger, men han har ikke svart på mobilen sin. Jeg vet ikke om han har byttet nummer eller mistet mobilen, men vi skulle gjerne ha snakket med ham, sier Laporta, ifølge BBC.

- Gode investeringer
Barcelona ser på David Villa som en passende erstatter for kameruneren, og skal ha lagt inn et bud på mellom 300 og 400 millioner kroner på Valencia-spissen. Laporta mener likevel at Barcelona har et konkurransedyktig lag allerede.

- Vi er allerede et godt lag, men vi ønsker å gjøre noen gode investeringer for framtiden, sier Barcelona-presidenten. Han bekrefter at trener Pep Guardiola har bedt om en back, en stopper, en midtbanemann og en spiss.

Dessuten har ordkrigen mellom erkerivalene Barcelona og Real Madrid startet for alvor. Tittelforsvareren går til angrep på Reals innkjøpspolitikk.

- Lager Gullballen-vinnere

- Vi lager vinnere av Gullballen, og de andre må kjøpe dem. Det er greit for meg at Real har kjøpt Cristiano Ronaldo, men akkurat nå er det Barcelona som alle ser til, sier Laporta i et intervju med den spanske statskanalen.

Real Madrid har brukt svimlende 1,8 milliarder kroner (200 millioner euro) på å sikre seg blant andre Kaká og Ronaldo, mens Barcelonas sommerkjøp foreløpig har strandet.

- Real har gått svært aggressivt ut i overgangsmarkedet og forstyrret virkeligheten. Vi kunne også ha tatt opp gjeld som Real, men det er ikke slik vi opererer, fortsetter Laporta.

(Dagbladet.no/NTB)

FRUSTRERT: Barcelona-president Joan Laporta er fortvilet over at han ikke får tak i Samuel Eto'o.Foto: SCANPIX/AP Photo/Riccardo De Luca
FRUSTRERT: Barcelona-president Joan Laporta er fortvilet over at han ikke får tak i Samuel Eto'o.Foto: SCANPIX/AP Photo/Riccardo De Luca Vis mer