Eto'o tilbudt to års forlengelse med Barca

Pressekonferanse om framtida nå.

HØYT SPILL: Barcelona og kamerunske Samuel Eto'o måler krefter utenfor banen. Kameruneren krever store penger for å skrive under ny kontrakt med Barcelona eller en ny klubb. Om ett år er han bosmanspiller. Foto: Filippo Monteforte, AFP/Scanpix
HØYT SPILL: Barcelona og kamerunske Samuel Eto'o måler krefter utenfor banen. Kameruneren krever store penger for å skrive under ny kontrakt med Barcelona eller en ny klubb. Om ett år er han bosmanspiller. Foto: Filippo Monteforte, AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): I går ble det meldt at Samuel Eto'o kunne bli verdens best betalte spiss om han skrev under for Manchester City.

Han møtte representanter for de lyseblå i Paris, der han ifølge medierapportene ble forespeilet en årslønn på 90 millioner kroner etter skatt for å spille på City of Manchester Stadium.

I dag har kamerunerens agent, Josep Maria Mesalles, innkalt til pressekonferanse klokka 11 i Barcelona. Her er det ventet avklaring om framtida til Eto'o.

Vil ha fet bonus«Trusslen» fra Mesalles er at Eto'o blir i Barca ut kontrakten, slik at han kan tjene stort på en gratisovergang neste år.

I utgangspunktet har han ett år igjen av kontrakten, noe som har ført til at han har krevd å få en overgangsbonus i samme størrelsesorden som han normalt ville kunne innkassert som bosmanspiller neste sommer.

Seint i går kveld ble Eto'o tilbudt en kontraktsforlengelse med Barcelona fram til 2012, men med uforandret lønn, skriver El Pais. Avisa omtaler situasjonen som et slag poker mellom Eto'o og Barcelona.

- Blir i BarcaFor klubben vil ikke innfri de skyhøye kravene spilleren stiller for å skrive under en ny kontrakt. Samtidig vet de at de går glipp av store inntekter om de ikke får solgt ham i sommer.- Med mindre det blir en 180 graders vending, blir han i Barcelona, sa agent Mesalles til den spanske radiostasjonen ONA FM i går.Eto'o krever 15 millioner euro - omkring 135 millioner kroner - for å skrive under på en ny kontrakt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer