REDD : Samuel Eto'o frykter for sitt eget liv, og tror Kamerunds fotballforbund ønsker å drepe ham. Foto: NTB Scanpix
REDD : Samuel Eto'o frykter for sitt eget liv, og tror Kamerunds fotballforbund ønsker å drepe ham. Foto: NTB ScanpixVis mer

Eto'o tror Kameruns fotballforbund vil drepe ham

Sover med livvakter.

(Dagbladet) Samuel Eto'o nekter å spille for Kameruns landslag, og nå frykter han at fotballforbundet vil ta livet av ham.

Nylig nektet han å spille en vennskapskamp mellom Kamerun og Tanzania.

- Ledernee i FCF (Kameruns fotballforbund) ønsker å ta livet mitt, de ønsker å drepe meg, sier Eto'o i en video på hjemmesiden Je Wande, og som også ble sendt på kamerunsk tv, i følge Aftonbladet.

Forgiftet mat Nettmagasinet Je Wande har publisert et lenger videointervju med Anzhi Makhachkala-spilleren, hvor han omtaler FCF som korrupte og inkompetente.

- Jeg bruker ikke trøyer jeg får fra forbundet uten å få dem direkte fra Puma, og jeg kan ikke spise med lagkamerater mine, for å unngå at noen skal forgifte maten min, sier Eto'o.

- Nå bor jeg sammen med vakter, og jeg har også en vakt som sover utenfor døren min. Det handler ikke om at jeg er snobbete, men om sikkerheten min, sier han.

I dag er han på plass i Johannesburg for å følge finalen i Afrikamesterskapet, som spilles mellom Nigeria og Burkina Faso.