<strong>REDD :</strong> Samuel Eto'o frykter for sitt eget liv, og tror Kamerunds fotballforbund ønsker å drepe ham. Foto: NTB Scanpix
REDD : Samuel Eto'o frykter for sitt eget liv, og tror Kamerunds fotballforbund ønsker å drepe ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Eto'o tror Kameruns fotballforbund vil drepe ham

Sover med livvakter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) Samuel Eto'o nekter å spille for Kameruns landslag, og nå frykter han at fotballforbundet vil ta livet av ham.

Nylig nektet han å spille en vennskapskamp mellom Kamerun og Tanzania.

- Ledernee i FCF (Kameruns fotballforbund) ønsker å ta livet mitt, de ønsker å drepe meg, sier Eto'o i en video på hjemmesiden Je Wande, og som også ble sendt på kamerunsk tv, i følge Aftonbladet.

Forgiftet mat Nettmagasinet Je Wande har publisert et lenger videointervju med Anzhi Makhachkala-spilleren, hvor han omtaler FCF som korrupte og inkompetente.

- Jeg bruker ikke trøyer jeg får fra forbundet uten å få dem direkte fra Puma, og jeg kan ikke spise med lagkamerater mine, for å unngå at noen skal forgifte maten min, sier Eto'o.

- Nå bor jeg sammen med vakter, og jeg har også en vakt som sover utenfor døren min. Det handler ikke om at jeg er snobbete, men om sikkerheten min, sier han.

I dag er han på plass i Johannesburg for å følge finalen i Afrikamesterskapet, som spilles mellom Nigeria og Burkina Faso.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer