Eto'os agent beskylder Barca for løgn

Men spissen vil bli i klubben.

VIL BLI: Samuel Eto'o under feiringene av Champions League-seieren i mai. Han sier via sin agent at han elsker klubben og ønsker å bli værende, men at han ikke vil lage trøbbel dersom de ønsker å selge ham.Foto: Toni Albir, EPA/Scanpix
VIL BLI: Samuel Eto'o under feiringene av Champions League-seieren i mai. Han sier via sin agent at han elsker klubben og ønsker å bli værende, men at han ikke vil lage trøbbel dersom de ønsker å selge ham.Foto: Toni Albir, EPA/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Agenten til Samuel Eto'o gikk til verbalt frontalangrep på Barcelona-president Joan Laporta under en pressekonferanse i formiddag. Agent Josep María Mesalles mener klubben driver et dobbeltspill, og at de lyver om spillerens angivelige krav om signeringsbonus.

Ifølge spanske medier krever Eto'o omkring 135 millioner kroner som kompensasjon for pengene han kan tjene på å gå som bosmanspiller neste sommer. Disse tallene kommer fra Barcelona, men agenten mener de er det reneste oppspinn.

- De presser spilleren med en uttalelse og finner på noen tall. Vi har ikke snakket med City. Presidenten i Barcelona forholder seg ikke til sannheten og virkeligheten, sier Mesalles ifølge Marca.com.

- Helt usant- Jeg vil gjøre det klart at det er helt usant at spilleren har bedt om en signeringsbonus som tilsvarer halve prisen hans, sier agenten ifølge AS.com.Mesalles påpeker også at Eto'o ikke har bedt om noen lønnsøkning denne sesongen, og at spilleren er fornøyd med livet i Barcelona. - Eto'o vil bli i Barca, men vil ikke lage problemer for klubben om de vil selge ham, sier agenten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer