Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Etosappell», «reminderegenskap» og «sporskifte»: Her er Høgmos skjulte PR-triks

Fikk beskjed om å endre tone etter Finland-seieren.

SNAKKING IN THE BUSHES: Norges landslagssjef Per-Mathias Høgmo og medieansvarlig for landslaget Svein Graff (t.v.) ankommer en pressekonferanse i Tallinn. Her har de trolig allerede snakket grundig om Høgmos mål og taktikk før møtet med media.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SNAKKING IN THE BUSHES: Norges landslagssjef Per-Mathias Høgmo og medieansvarlig for landslaget Svein Graff (t.v.) ankommer en pressekonferanse i Tallinn. Her har de trolig allerede snakket grundig om Høgmos mål og taktikk før møtet med media. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Landslagssjef Per-Mathias Høgmo ble hyllet for sin plutselig brutale ærlighet da han slaktet den elendige førsteomgangen mot Finland. På tide, mente mange.

Den tydelige analysen kom åpenbart som et friskt pust. For etter å ha blitt kritisert for tåkeprat og bortforklaringer i dagene før samlingen, fikk Høgmo skryt både i spaltene og på sosiale medier etterpå.

Skiftet var ikke tilfeldig.

Fikk klar beskjed

Dagbladet vet at Høgmo fikk klar beskjed etter kampen: Til tross for seier var det avgjørende å starte med erkjennelsen av hva som var dårlig, og ikke se etter lyspunkter som ikke var mulig å se.

- Jeg snakker ikke konsekvent med landslagssjefen før intervjuer, men noen ganger kan det være gode grunner for det, sier medieansvarlig for landslaget, Svein Graff.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?