Du leser nå Dagbladet Pluss
LANG KAMP: For snart et år siden ble Andreas Thorkildsen operert i hofta. Han har ikke kastet et spyd siden. Trolig gjør han det heller ikke før i oktober. - Jeg skal gjøre denne rehab´en skikkelig og ikke gå på noen ny smell før OL-sesongen neste sommer, sier Thorkildsen til Dagbladet. Tida etter operasjonen har gått med til vedlikeholdstrening. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
LANG KAMP: For snart et år siden ble Andreas Thorkildsen operert i hofta. Han har ikke kastet et spyd siden. Trolig gjør han det heller ikke før i oktober. - Jeg skal gjøre denne rehab´en skikkelig og ikke gå på noen ny smell før OL-sesongen neste sommer, sier Thorkildsen til Dagbladet. Tida etter operasjonen har gått med til vedlikeholdstrening. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Ett år etter operasjonen vet Andreas Thorkildsen fortsatt ikke om den var vellykket

Endelig er Andreas Thorkildsen (33) smertefri og kan begynne å tenke på OL neste sommer. Han har en stor jobb foran seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Når Norges tropp pakker bagene og reiser til friidretts-VM i Beijing i slutten av august, tar Andreas Thorkildsen (33) ferie. Omtrent på samme tida er det et år siden han ble operert i hofta.

Etter flere sesonger med smerter — og middelmådige resultater — hadde han ikke noe valg.

Eller, han hadde for så vidt det: Han kunne legge opp.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer