Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ett år siden siste Tutta-seier

I helgen er hun tilbake på lykkebanen.

DRØMMER OM REPRISE: Suzann Pettersen har ikke vunnet en turnering på LPGA-touren i golf på ett år. I helgen er hun tilbake på banen i Oregon der hun tok sin siste seier. Foto: Steve Dipaola  / REUTERS / NTB Scanpix
DRØMMER OM REPRISE: Suzann Pettersen har ikke vunnet en turnering på LPGA-touren i golf på ett år. I helgen er hun tilbake på banen i Oregon der hun tok sin siste seier. Foto: Steve Dipaola / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer

Suzann Pettersen har ikke vunnet en turnering på LPGA-touren i golf på ett år. I helgen er hun tilbake på banen der hun tok sin siste seier.

«Tutta» gikk til topps i LPGA-turneringen i North Plains i delstaten Oregon 21. august i fjor. Det var hennes åttende triumf på touren.

Den norske golfproffen kan vise til gode resultater på banen. I 2009 ble hun nummer to, og året etter endte hun på delt fjerdeplass. I fjor ble det seier.

- Det føles nesten som å være hjemme. Helt siden de flyttet fra Columbia Edgewater-banen, har jeg gjort det litt bedre, sier Pettersen.

Hennes beste plassering i år er en annenplass fra LPGA-mesterskapet i juni.

Turneringen starter fredag, og det skal spilles tre runder.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media