Ett av disse Ødegaard-bildene må vi nok venne oss til å se

Her er 15-åringens mange valg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Da Norge møtte Malta i oktober, var én storklubb akkreditert: Borussia Dortmund. Jürgen Klopp og hans speidere er svært interessert i Martin Ødegaards bevegelser, men akkurat den kvelden var det liten vits i å fly til Middelhavet - Ødegaard spilte ikke ett sekund.

Men de klubbene som nå inviterer 15-åringen på besøk, får en enestående mulighet til å bli kjent med ham. Og, ikke minst, til å by seg fram selv.

Rød trøye? Ødegaard er ikke den eneste norske 15-åringen som har vært så stort fotballtalent at han har tilbrakt noen dager på treningsanlegget Melwood i Liverpool. De fleste slike besøk ender ikke i overgang, men det er ingen tvil om at dette er mer enn et vanlig bli kjent-treff:

Det er ikke alle nordiske tenåringer som blir kurtisert av en brasiliansk landslagsspiller slik Martin og Hans Erik Ødegaard ble da de spiste middag i Liverpool sammen med Liverpool-stjernen Philippe Coutinho onsdag kveld. Alle forsøk på å gå ensom i Liverpool ble vrient for Norges største fotballyndling. Det lever nok Liverpool-supporter Martin Ødegaard fint med, for som det heter i sangen:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer