Ett mål fra en perfekt høst

Et mål skilte Norges U21-landslag fra en perfekt høst. Jakten på den tredje seieren i EM-kvalifiseringen ga bare 0-0 mot Bosnia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Norge overvintrer på tabelltopp, uten tap eller baklengsmål, men burde hatt full pott med ni poeng etter å ha presset voldsomt mot Bosnia etter pause i kulda på Marienlyst.

- Det er første gang i år at dette laget ikke scorer mål. Vi presset høyt hele 2. omgang og gjorde en veldig solid prestasjon mot et godt lag, men det jevner seg ut hva marginer angår, sa landslagssjef Per-Mathias Høgmo.

Lørdag hadde Norge hellet med seg da Romania ble slått på bortebane, tirsdag var det bosnierne som var heldige.

Laget som slo Romania i sin første kvalkamp, og kjørte over Tyskland med 5-1 i privatkamp sist torsdag, jublet da dommeren blåste av kampen.

Ventet

Norge skapte den første sjansen etter bare noen få sekunder, da Espen Hoff nikket et langt frispark rett utenfor. Men så skapte ikke Norge stort mer i første omgang. Laget gikk på banen i 4-2-3-1-formasjon, men denne gang fungerte den ikke som ønsket, og halvveis i omgangen endret Høgmo til tradisjonell 4-5-1 ved å dytte dynamoen Ardian Gashi fram og bruke ham og Simen Brenne som indreløpere med Jan Gunnar Solli sentralt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer