Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ett minutts stillhet før 22. juli-kampene

Markering på norske fotballbaner på årsdagen for tragedien.

MARKERER ÅRSDAGEN: Søndag er det ett år siden 22. juli-tragedien. Det markeres med ett minutts stillhet før samtlige kamper i Tippeligaen og Adeccoligaen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
MARKERER ÅRSDAGEN: Søndag er det ett år siden 22. juli-tragedien. Det markeres med ett minutts stillhet før samtlige kamper i Tippeligaen og Adeccoligaen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

Søndag er det ett år siden terrorangrepene rammet Norge. I den anledning blir det ett minutts stillhet før avspark i samtlige kamper i både eliteserien og 1.-divisjon.

- Det er helt naturlig at vi markerer den største tragedien som har skjedd i landet siden 2. verdenskrig. Norge er en stor idrettsnasjon, så idretten markerer dette som resten av samfunnet, sier fotballpresident Yngve Hallèn til fotball.no.

I dialog og samråd med offentlige myndigheter har Norges Fotballforbund også besluttet at alle fotballkamper søndag 22. juli skal ha avspark senest klokken 16.00.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media