- Ett poeng er nok mot City

Arron og Michael har oppskriften på ligatittelen klar.

GULLSMAK: Arron Chapman (27) og Michael Rowe (28) har regnet ut at Manchester United vinner ligatittelen med god margin til City. Foto: Gunnar Ringheim
GULLSMAK: Arron Chapman (27) og Michael Rowe (28) har regnet ut at Manchester United vinner ligatittelen med god margin til City. Foto: Gunnar RingheimVis mer

MANCHESTER (Dagbladet): Iført drakta til sin store helt Paul Scholes, nyter Arron Chapman (27) og kameraten Michael Rowe (28) et tradisjonelt engelsk fotballmåltid på Old Trafford.

- Ikke la slekta se hva vi spiser, dette er ikke akkurat helsekost, gliser Arron.

Mesterveien Arron og Michael er bosatt på Manhattan og dro fra New York i ens ærend for å se favorittklubben.

- Jeg er født og oppvokst i Crewe, men flyttet til USA som 8-åring, forteller Arron.

Kompisene har klokkertro på at Manchester United fravrister byrivalen ligatittelen, og er enige om at veien til klubbens 20. seriemesterskap er denne:

- City kommer til å tape borte mot Newcastle, men slår Wolves og QPR. Vi spiller uavgjort mot Everton, men beseirer Aston Villa, Swansea og Sunderland.

- Og seriefinalen 30. april?

- Der tar vi ett poeng. Det holder i massevis, sier Arron.

- Jeg er sikker på at våre gutter er så lysten på å revansjere det grusomme hjemmetapet i høst at vi vinner på Etihad Stadium, sier Michael.

Legge press På ei uke har City kappet inn avstanden til United fra åtte til to poeng. Gårsdagens utklassing borte mot Norwich var en maktdemonstrasjon av City.

Nå ligger ballen hos United, som har mulighet til å legge nytt press på City med full pott mot Aston Villa og Everton. De lyseblå løper ut på Molineux mot Wolves neste søndag etter at United-Everton er ferdigspilt.

Scholes tilbake Alex Ferguson tar neppe sjansen på å hvile Paul Scholes i ettermiddag. Uten veteranen kollapset midtbanen fullstendig mot Wigan. Nani forventes også å få mer spilletid enn sist.

I Villa-leiren hersker det optimisme etter at fire spillere er disponible etter skader: Carlos Cuellar, Charles N'Zogbia, Ciaran Clark og Nathan Delfouneso.

Stephen Warnock er tvilsom på grunn av en vond ankel. Også Marc Albrighton er uaktuell.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 146901001


Varnish cache server