Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ett poeng på sju kamper for Villa. Men ingen panikk

Sinclair tror de kan kjempe seg ut av bølgedalen.

INGEN PANIKK: Aston Villa har tatt ett poeng på de siste sju kampene og ligger på nedrykksplass i Premier League, men er gode nok til å kjempe seg ut av uføret, sier Scott Sinclair.
INGEN PANIKK: Aston Villa har tatt ett poeng på de siste sju kampene og ligger på nedrykksplass i Premier League, men er gode nok til å kjempe seg ut av uføret, sier Scott Sinclair. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aston Villa har tatt ett poeng på de siste sju kampene og ligger på nedrykksplass i Premier League, men er gode nok til å kjempe seg ut av uføret, sier Scott Sinclair.

Siden seieren i serieåpningen mot Bournemouth har Villa gått åtte kamper uten seier. I løpet av de kampene har laget tatt ett stakkarslig poeng. Nå ligger Birmingham-laget tredje sist i serien.

Tim Sherwood er manges favoritt til å bli den neste manageren som må gå, men angrepsspiller Sinclair sier at ingen i klubben har fått panikk ennå.

- Kollektivt har det vært tøft. Resultatene har ikke gått vår vei, men vi er fast bestemt på å begynne å plukke poeng. Det er mye tid igjen og ingen grunn til å få panikk. Det er tøft for oss for tiden, sier han.

Villa mistet Christian Benteke og Fabian Delph i sommer, men hentet tolv spillere for over en halv milliard.

- Med den kvaliteten vi har i stallen burde vi komme oss bort fra nedrykksplass, sier han.

Villa møter regjerende mester Chelsea borte lørdag. De har også hatt en marerittsesong. London-klubben ligger på 16.-plass etter åtte kamper.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!