Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Etter 112 år jevnes den snart med jorda

Fra Upton Park er du kommet, til det kommersielle skal du bli.

EN ÆRA ER OVER: Upton Park for den eldre garde, nå Boleyn Ground, hjemmebanen til West Ham United siden 1904 er nå historie. Foto: NTB SCANPIX
EN ÆRA ER OVER: Upton Park for den eldre garde, nå Boleyn Ground, hjemmebanen til West Ham United siden 1904 er nå historie. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

Kjært barn har to navn, The Boleyn Ground, også kjent som Upton Park, West Ham Uniteds hjemmebane siden 1904. Stadion jevnes med jorda etter årets sesong. West Ham flytter knappe fem kilometer vestover, til Olympiastadion i Stratford.

Onsdag spilte laget sin siste kveldskamp på stadion, mot erkerival Tottenham. Undertegnede dro over for å ta farvel med et lite stykke England i hjertet av Øst London.

Et siste gufs av engelsk vinter. Sju grader og høljeregn i det tuben forlater Blackfriars Station. District Line. Retning øst. Vi går av to stopp etter Upton Park. Begir oss ut på en pilegrimsreise fra Waverley Gardens i Barking, barndomshjem til West Hams og Englands kaptein, semi-Gud og legende, nr. 6 Bobby Moore.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?