Etter 30 år som supporter har Anders fått nok. Nå selger han alle draktene og tar et nådeløst oppgjør med den moderne fotballen

– Hvorfor skal jeg bry meg om en klubb bestående av unge, uinspirerte, overbetalte prettyboys som ikke synes det å representere Arsenal er det største i verden?

FERDIG: Anders Törmä (38) - her fra en tur for å se Arsenal - har lagt inn skilsmissepapirene og føler seg ferdig som Arsenal-supporter. Foto: Privat
FERDIG: Anders Törmä (38) - her fra en tur for å se Arsenal - har lagt inn skilsmissepapirene og føler seg ferdig som Arsenal-supporter. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Anders Törmä har fått nok.

Han har vært en ihuga Arsenal-supporter i 30 år – helt siden han så en tre år eldre gutt gå med en Arsenal-drakt med Alan Smith på ryggen på skolen.

Han feiret mål på løkka med å rive av seg drakta med Wright på ryggen og juble. Han sto på Fotballpuben i 94 og så Robbie Fowler score tre mål på fem minutter mot Arsenal. Han så en treningskamp mot Strømsgodset på Marienlyst – hvor supportere for hjemmelaget kastet glassflasker mot ham da han jublet for Arsenal-scoring, men han var strålende fornøyd fordi han fikk hilse på spillere og få autograf etter oppgjøret og han valgte bort konfirmasjonen for å se Arsenal mot Blackburn i 94/95-sesongen.

Og da han ble slått bevisstløs i en duell på fotballbanen og våknet opp med en blodig Arsenal-drakt på sykehus, følte han en stolthet over å ha blødd for drakta.

Slik er det ikke lenger. Nå legger han forholdet til klubben død.

Selger draktene

I en annonse på FINN med tittelen «Arsenal, skilsmissepapirene er levert inn», selger han hele draktsamlingen bestående av 37 drakter og ymse effekter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer