Start - Haugesund, 25. serierunde:

Etter 39 kamper tok Start sin første seier. Feiret som om de hadde tatt gull

Glade gutter på Sparebanken Sør Arena.

HOLDT HELE VEIEN INN: Håkon Opdal og resten av Start-spillerne holdt unna - og klarte endelig å ta ledelsen bare minutter før slutt. Dermed endte de sin ekstremt lange tørke.  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
HOLDT HELE VEIEN INN: Håkon Opdal og resten av Start-spillerne holdt unna - og klarte endelig å ta ledelsen bare minutter før slutt. Dermed endte de sin ekstremt lange tørke.  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Start - Haugesund 1-0 (0-0)

(Dagbladet): Det var ikke den mest spennende kampen i tippeligahistorien, da nedrykksklare Start tok i mot medaljekandidat Haugesund i den 25. serierunden.

Start har hatt en tøff sesong. Ikke siden juli i fjor har laget vunnet i Tippeligaen, og er så å si klare for OBOS-ligaen neste sesong.

Men seier, det har de ønsket. Og i dag satt det endelig for Kristiansand-laget.

Drøye seks minutter før slutt løftet Espen Børufsen ballen inn i feltet, der innbytter Lasse Sigurdsen steg til værs og stanget ballen uttagbart i Per Kristian Bråtveits høyre hjørne.

Jubelen kunne sendt et eventuelt tak av stadion, og spillerne jublet som om de hadde tatt gull.

- Det er fantastisk. Nå har jeg sett målet på skjermen, og da kom det faktisk en tåre. Det var så sterkt. Det er godt nå, men samtidig er vi i en vanskelig situasjon. Det betyr mer enn bare en scoring og seier. Vi reiste oss her på slutten, sa keeper Håkon Opdal til TV 2 etter kampen.

- Tøft

Tross en etterlengtet Start-seier, var førsteomgangen en svak forestilling - av begge lagene. De åtte skuddene til Haugesund - og ingen til Start - sier også endel om kampbildet til første 45 minuttene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer