Etter 82 minutter kom Flamini innpå - etter 83 minutter var det 2-0 til Barca takket være ham

Dårlig dag på jobben for innbytteren, da Barcelona festet grep om avansement.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Arsenal - Barcelona 0-2 (0-0)

(Dagbladet): Barcelona kom til London stinne av selvtillit, med 32 kamper på rad uten tap. Av sju tidligere Champions League-møter lagene imellom, hadde Arsenal bare vunnet ett.

Barcelona hadde bare gått målløse av banen i hjemlig liga én gang denne sesongen, og katalanerne hadde ingen planer om å gjøre det i kveld.

Petr Cech har vært et keepermareritt for superstjerna Lionel Messi. Duoen har møttes seks ganger i Champions League, og Messi har ikke maktet å overliste sisteskansen én eneste gang.

Før i kveld.

Før det var nettopp Messi som skaffet seg rom på en vakker Barcelona-kontring. Alene med Cech var han iskald, og hamret bortelaget i ledelsen.

Samme mann doblet ledelsen fra krittmerket etter 83 minutter. Da hadde Mathieu Flamini laget straffespark etter et minutt på banen.

- Det var en bra gjennomført kamp, og jeg er veldig fornøyd med å reise hjem med et godt utgangspunkt, sier Messi til Viasat etter kampen. En av de beste - Vi tapte fordi en av de beste spillerne noensinne. Vi tapte 0-2 og vi har en vanskelig oppgave foran oss. Vi gjorde det bra fram til det første målet. Vi burde også ha scoret, og da kunne ting sett veldig annerledes ut, sier Cech til Viasat. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer