Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Etter å ha falt lett og skaffet straffe, gir Neymar Messi dette blikket

Messi avsluttet måltørken.

 VÆR SÅ GOD:  Messi avsluttet sin måltørke etter at Neymar skaffet et straffespark i kampen mot AC Milan. Foto: Albert Gea / REUTERS / NTB Scanpix
VÆR SÅ GOD: Messi avsluttet sin måltørke etter at Neymar skaffet et straffespark i kampen mot AC Milan. Foto: Albert Gea / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer

• Barcelona - AC Milan 3-1 (2-1)

(Dagbladet):  Oktober var ikke Lionels Messi heldigste måned.

Den argentinske superstjernen var skadet deler av måneden, og når han først spilte, var han ikke like målfarlig som som vanlig.

Månedens eneste scoring kom mot AC Milan i Champions League.

Billig Og det var mot samme klubb Messi avsluttet tørka i går kveld. Med god hjelp av Neymar.

Neymar gikk i bakken i feltet etter 28 minutter. Det så ut som brasilianeren hadde lært et triks eller to av Ashley Young, for Abate, som ble belønnet med det gule, var ikke veldig aktiv med armen.

 FRUSTERT:  Han kom inn i pausen, skapte noen sjanser, men greide ikke å putte. Mario Balotelli. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB Scanpix
FRUSTERT: Han kom inn i pausen, skapte noen sjanser, men greide ikke å putte. Mario Balotelli. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB Scanpix Vis mer

Det var kontakt, men Neymar hjalp veldig til.

Straffe eller ei, Messi var selvfølgelig sikkerheten selv. Argentineren banket ballen midt i mål, mens keeperen kastet seg til høyre.

Ikke overraskende var det Barcelona som dominerte åpningsminuttene. AC Milan hadde mer enn nok med å forsvare seg. Og det hjelper ikke spesielt på at de slo bort ballen med flere juniorfeil da de fikk låne kula.

Barcelona lar seg  som kjent ikke be to ganger.

AC Milan produserte niks og nada den første halvtimen. Kaptein Montolivio skapte italienernes første sjanse da han banket et langskudd fra seksten meter utenfor etter 32 minutter.

Sjelden vare For det var Barcelona som gjorde akkurat som de ville på eget gress. Etter 38 minutter fikk de et frispark høyt i banen. Xavi svingte ballen inn til Busquets, som gjorde kort prosess og stanget ballen i mål.

 HVA, JEG?: Busquets med et sjeldent mål i oppgjøret mot AC Milan. Foto:Gustau Nacarino / REUTERS / NTB Scanpix
HVA, JEG?: Busquets med et sjeldent mål i oppgjøret mot AC Milan. Foto:Gustau Nacarino / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer

Et sjeldent mål fra midtbaneterrieren. På reprisen så det ut som Busquets var i offside i det han stanget ballen i mål.

Kaka ga AC Milan et håp på overtid av den første omgangen. Brasilianeren dro seg ned til kanten og meide ballen inn i feltet. Pique var uheldig, og tuppet ballen i eget nett. En herlig avslutning, men i feil mål.

Transportetappe Mario Balotelli var benket fra start, men kom inn i pausen i den tøffe bortekampen.

 Urokråka markerte seg umiddelbart, og kom på flere sugende løp nedover Milans høyrekant. Han var nære på midtveis i omgangen, men etter å ha driblet to mann ble avslutningen for dårlig.

Kaka fikk også en mulighet etter et av Balotellis løp. Brasilianeren fikk ballen i feltet, men skuddet var for dårlig.

Det var Barcelonas dag.

 ENDELIG:  Han trengte en straffe for å score, men Messi var iskald. Foto:Gustau Nacarino / REUTERS / NTB Scanpix
ENDELIG: Han trengte en straffe for å score, men Messi var iskald. Foto:Gustau Nacarino / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer

Lionel Messi satte spikeren i kista etter 83 minutter. Den lille argentineren snappet opp en ball og satte den iskaldt i mål. Det ser så enkelt ut når en av verdens beste fotballspillere får lov til å leke seg.