Etter å ha filleristet Barcelona topper Celta Vigo La liga

Sammen med Real Madrid.

FLYR HØYT:   Celta Vigo  og  Iago Aspas. Foto: NTB Scanpix
FLYR HØYT: Celta Vigo og Iago Aspas. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Celta Vigo - Barcelona 4-1 (2-0)

(Dagbladet): Celta Vigo fortsatte sin vanvittige sesongstart (13 poeng på de fem første i ligaen) med å smadre Barcelona på hjemmebane.

Dermed topper laget fra nordvest-kysten av Spania La Liga sammen med Real Madrid (kampen mot Athletic var ikke ferdig da denne saken ble skrevet), mens Barcelona gikk på sitt første tap i serien i år.

Frekt forsøk Det var Nolito som åpnet showet med et frekt mål etter 26 minutter. 28-åringen fikk ballen helt ute på kanten av sekstenmeteren - men styrte ballen følsomt i lengste. Lekkert. Lekent.

Bare fire minutter etterpå doblet Liverpool-vrakgodset Iago Aspas ledelsen.

Målet kom etter at Nolito snappet ballen fra Pique og lobbet gjennom Aspas. Spissen stormet mot mål og lobbet over Ter Stegen.

Presset på Barcelona hadde ingen topp dag på jobb, men presset likevel på ut over i den andre omgangen for å få en redusering. Katalanerne sendte mange i angrep, og både Neymar og Messi hadde store sjanser til redusere.

Men jakten på mål ga også Celta gode overgangsmuligheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.