Etter å ha ydmyket keepere i flere år fikk Balotelli smake sin egen medisin

Hadde aldri bommet fra krittmerket.

(Dagbladet): Det er noen ting som har vært helt sikkert i fotball. At John Obi Mikel ikke scorer for Chelsea, og at Mario Balotelli aldri bommer på et straffespark.

Inntil denne helgen. I går scoret Mikel. Og i kveld bommet jammen meg Mario Balotelli.

Bommet aldri Napoli ledet 2-0 da den italienske spissen fikk muligheten fra krittmerket. Like selvsikker som alltid, luntet han mot ballen. Pepe Reina sto og sto, før han kastet seg og reddet skuddforsøket fra Super-Mario.

Ifølge nettstedet hasbalotellimissedapenalty hadde spissen scoret på 26 av 26 straffer i sin karriere. OptaJose på Twitter hevdet på sin side at spissen «bare» hadde scoret på 21 på rad. 

Balotelli var sikker på at han aldri kom til å bomme.

- Det er en psykologisk krig mellom meg og keeperen. Jeg vet hvordan jeg skal kontrollere tankene mine. Når keeperen rører på seg før meg, betyr det at han har tapt, sa Balotelli til Mirror da han ble spurt om den utrolige statistikken.

Som ble brutt i dag.

Utrolig Napoli har hatt en perfekt start på årets Serie A. Laget sto med tre strake seiere før søndagens oppgjør mot AC Milan. Og Rafa Benitez mannskap brukte kort tid på å sette seg i respekt.

Etter fem minutter stanget  Miguel Britos bortelaget opp i ledelsen på en dødball. I starten av den andre omgangen doblet Gonzalo Higuain ledelsen for blåtrøyene med et skudd fra tjue meter.

Og da til og med Balotelli bommet, var det ikke håp.

Han fikk sin revansje da han scoret et herlig mål på overtid. Balotelli fikk ballen på hjørnet av sekstenmeteren og skrudde ballen i lengste hjørne. Det ble noen spennende minutter på overtiden, men AC Milan greide aldri å få utlikningen.

Dermed gikk de på sitt første tap mot Napoli siden 1986 (!).

Super-Mario var rasende etter kampen, og greide å få et rødt kort i tumulter etter sluttsignalet gikk.

Napoli har nå 12 poeng på sine fire første kamper, og leder Serie A. AC Milan har bare tatt  fire poeng.