Etter det knallharde angrepet: Siem inviterer alle partene til samtale

- Jeg syns det er veldig beklagelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Dagbladet avslørte i dag at Ronny Aasland, direktør for strategi og forretningsutvikling i Norges Fotballforbund, har tatt et knallhardt oppgjør med kolleger i fotballnorge i en e-post.

Hele e-posten kan du lese her.

E-posten er sendt til de offisielle e-postadressene til visepresident Bjarne Berntsen, tidligere visepresident Einar Schultz og VIF-direktør Stig-Ove Sandnes. Aasland mener trioen har vært illojale mot Norges Fotballforbund.

Generalsekretær Kjetil Siem inviterer nå alle partene til en samtale.- Jeg har snakket med Bjarne, og jeg har snakket med Ronny. Jeg har sendt mail til Bjarne, Stig-Ove og Einar og inviterer alle til felles samtale. Det er det jeg har rukket å gjøre. Einar bekrefter at han vil det, Ronny vil det samme og det håper jeg alle fire kan, og så får vi ta det derfra, sier Siem.

- Hva tenker du om at dette har kommet ut i media?

- Jeg syns det er veldig beklagelig, det må jeg si. At de krangler på gangen eller telefonen, for så vidt også på en e-mail eller sms, det må vi akseptere at er en del av hverdagen. Men i det øyeblikket det blir offentlig så får det en annen dimensjon. Hadde de stått på gangen og kranglet og sagt akkurat det samme, så er det ikke noen som trenger å bry seg om det, men nå må jeg som arbeidsgiver prøve å ta tak i det, sier Siem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer