Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Etter det knallharde angrepet: Siem inviterer alle partene til samtale

- Jeg syns det er veldig beklagelig.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Dagbladet avslørte i dag at Ronny Aasland, direktør for strategi og forretningsutvikling i Norges Fotballforbund, har tatt et knallhardt oppgjør med kolleger i fotballnorge i en e-post.

Hele e-posten kan du lese her.

E-posten er sendt til de offisielle e-postadressene til visepresident Bjarne Berntsen, tidligere visepresident Einar Schultz og VIF-direktør Stig-Ove Sandnes. Aasland mener trioen har vært illojale mot Norges Fotballforbund.

Generalsekretær Kjetil Siem inviterer nå alle partene til en samtale.

- Jeg har snakket med Bjarne, og jeg har snakket med Ronny. Jeg har sendt mail til Bjarne, Stig-Ove og Einar og inviterer alle til felles samtale. Det er det jeg har rukket å gjøre. Einar bekrefter at han vil det, Ronny vil det samme og det håper jeg alle fire kan, og så får vi ta det derfra, sier Siem.

- Hva tenker du om at dette har kommet ut i media?

- Jeg syns det er veldig beklagelig, det må jeg si. At de krangler på gangen eller telefonen, for så vidt også på en e-mail eller sms, det må vi akseptere at er en del av hverdagen. Men i det øyeblikket det blir offentlig så får det en annen dimensjon. Hadde de stått på gangen og kranglet og sagt akkurat det samme, så er det ikke noen som trenger å bry seg om det, men nå må jeg som arbeidsgiver prøve å ta tak i det, sier Siem.

- Tror du dette kan få konsekvenser?

- Jeg vil ikke spekulere. De sier alle at de er ferdige med saken, men samtidig så vil jeg gjerne snakke med dem. De er dem jeg må snakke med før jeg kommenterer noe videre.

Ronny Aasland sier han står inne for den knallharde kritikken han kommer med i en e-post til en rekke sentrale personer i fotballnorge. Han mener e-posten uttrykker hans «opplevelse av hvordan organisasjonen blir svekket og angrepet».

Dagbladet har på nytt vært i kontakt med Bjarne Berntsen etter forbundstinget på Ullevaal Stadion. Han ønsker fortsatt ikke å kommentere saken.

Les også: Ronny Aasland har holdt munn i fem år - derfor er raseriet hans til å forstå (Morten P. kommenterer).

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram