Etter dette vil ikke Spurs-spissen være keeper mer

Selvransakende hat-trick-helt.

Tottenham-Asteras Tripoli 5-1 (2-0):

(Dagbladet:) Det går an å skrive en liten bok om samtaleemnene fra Tottenhams 90 minutter mot Asteras i kveld. Og i den boka kan Harry Kane like godt få fire kapitler:

Ett for hvert av målene han scoret, og ett for da han måtte ta over for utviste Hugo Lloris i Tottenhams mål. Lloris ble utvist etter å ha laget et frispark da en Asteras-spiller stormet igjennom. Det frisparket var den første testen Kane ble stilt overfor som burvokter.

Han strøk.

Ferdig som keeper - Det var en stor kveld inntil jeg gikk mellom stengene. For å være ærlig tror jeg jeg skal overlate sånt til keepere fra nå av, sa han selvironisk til ITV4 etter seieren.

- Men det var et nydelig resultat for oss, en herlig seier, og jeg er selvsagt glad for å score hat-trick, fortsetter Kane.

- Et fint skudd De tre målene oppsummerer han slik:

- Det første var et fint skudd. Da det forlot skoa skjønte jeg at det var gode muligheter, og heldigvis gikk det i mål etter at det traff stanga - det er alltid hyggelig. Jeg syntes det var fint å få nummer to og tre også. De kom da det andre laget var kjørte, og det er da vi trenger å avgjøre kamper. Å score fem var herlig, sier Kane.