Etter dette vil ikke Spurs-spissen være keeper mer

Selvransakende hat-trick-helt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tottenham-Asteras Tripoli 5-1 (2-0):

(Dagbladet:) Det går an å skrive en liten bok om samtaleemnene fra Tottenhams 90 minutter mot Asteras i kveld. Og i den boka kan Harry Kane like godt få fire kapitler:

Ett for hvert av målene han scoret, og ett for da han måtte ta over for utviste Hugo Lloris i Tottenhams mål. Lloris ble utvist etter å ha laget et frispark da en Asteras-spiller stormet igjennom. Det frisparket var den første testen Kane ble stilt overfor som burvokter.

Han strøk.

Ferdig som keeper - Det var en stor kveld inntil jeg gikk mellom stengene. For å være ærlig tror jeg jeg skal overlate sånt til keepere fra nå av, sa han selvironisk til ITV4 etter seieren.

- Men det var et nydelig resultat for oss, en herlig seier, og jeg er selvsagt glad for å score hat-trick, fortsetter Kane.

- Et fint skudd De tre målene oppsummerer han slik:

- Det første var et fint skudd. Da det forlot skoa skjønte jeg at det var gode muligheter, og heldigvis gikk det i mål etter at det traff stanga - det er alltid hyggelig. Jeg syntes det var fint å få nummer to og tre også. De kom da det andre laget var kjørte, og det er da vi trenger å avgjøre kamper. Å score fem var herlig, sier Kane.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer