Etter fem måneder på sidelinja er Graham Hansen endelig tilbake

Fikk noen minutter for Wolfsburg.

ENDELIG TILBAKE: Etter fem måneder på sidelinja er Caroline Graham Hansen endelig tilbake etter kneskaden. Foto: Tormod Brenna / Dagbladet
ENDELIG TILBAKE: Etter fem måneder på sidelinja er Caroline Graham Hansen endelig tilbake etter kneskaden. Foto: Tormod Brenna / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter å ha slitt med en kneskade i lang tid, og blant annet sett VM i Canada fra sidelinjen, er Caroline Graham Hansen (20) endelig tilbake på fotballbanen.

Hennes forrige kamp var for ganske nøyaktig fem måneder siden. I dag startet hun på benken for Wolfsburg, og fikk noen minutter på banen.

Ifølge NRK hadde det unge stortalentet en kjempesjanse snaue ti minutter før slutt, men satte ballen utenfor mål da hun ble spilt alene med keeper.

Wolfsburg vant 2-0.

Graham Hansen har lenge slitt med «jumper's knee».

I et intervju med Dagbladet i juni åpnet Graham Hansen opp om skaden, sammen med barndomsvennen Mats Møller Dæhli - som sliter med det samme (krever innlogging).

- Det er egentlig litt sprøtt. Men det hjelper å ha noen å utveksle erfaringer med, sa Graham Hansen da.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer