Etter fire år fikk Wenger sin søte hevn. Ydmyket Manchester United

Scoret tre mål på under 20 minutter.

HIMMEL: Arsenal-leiren kommer til å være i himmelen i hele kveld etter utklassingsseieren over rivalen Manchester United.
Action Images via Reuters / Carl Recine
HIMMEL: Arsenal-leiren kommer til å være i himmelen i hele kveld etter utklassingsseieren over rivalen Manchester United. Action Images via Reuters / Carl Recine Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Arsenal - Manchester United 3-0 (3-0)

(Dagbladet): Selv om Louis van Gaal har fått mye kritikk som manager i Manchester United, førte han de røde djevlene til tabelltopp forrige helg.

Manchester Citys nedsabling av Newcastle sendte imidlertid de lyseblå rivalene til ny serieledelse. Det ville United gjøre noe med på  Emirates Stadium - en arena som har slått sprekker i høst.

Arsène Wengers menn hadde kun vunnet én av tre hjemmekamper i Premier League før kveldens storkamp. I tillegg tapte de hjemme mot Olympiakos i Champions League på tirsdag.

Men mot rivalen Manchester United løsnet alt. I løpet av 20 minutter banket Arsenal inn tre vakre scoringer og ydmyket van Gaals menn fullstendig.

Dermed fikk Wenger revansje for tilsvarende oppgjør i fjor og ikke minst revansje for det vanvittige 2-8-tapet mot Manchester United i 2011.

Det har franskmannen ventet lenge på. Etter fire år fikk Arsenal-manageren omsider sin søte hevn.

Og som en ekstra bonus klatret Arsenal forbi Manchester United på tabellen og har nå overtatt 2. plassen i Premier League på bedre målforskjell enn laget de utklasset i kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.