KLUBB-BYTTE?: Riyad Mahrez
, Paul Pogba og Gonzalo Higuain
 er hete navn på overgangsmarkedet. Foto: NTB Scanpix<div><br><div><br></div></div>
KLUBB-BYTTE?: Riyad Mahrez , Paul Pogba og Gonzalo Higuain er hete navn på overgangsmarkedet. Foto: NTB Scanpix


Vis mer

Etter flere stjernesigneringer, blafrer toppklubbene med sjekkheftene. Her er noen av spillerne som jaktes

Hva blir den neste store overgangen?

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan og Michy Batshuayi er tre av de heteste signeringene til nå denne sommeren.

Men den ferske Premier League-trioen er langt ifra alene om å skifte arbeidsgiver dette overgangsvinduet.

For nå rasles det virkelig med sablene. Store managernavn som José Mourinho (Manchester United), Pep Guardiola (Manchester City) og Antonio Conte (Chelsea) er på plass i nye klubber, og da er det duket for en vanvittig maktkamp om de største stjernene.

- Det blir spennende å følge dette videre. De engelske klubbene har i utgangspunktet de største økonomiske musklene. I disse klubbene er det også flere nye managere som ønsker å bygge nye lag, sier TV 2s Premier League-ekspert Kasper Wikestad til Dagbladet.

EKSPERT: Kaster Wikestad i TV 2 mener signeringen av Zlatan Ibrahimovic er fantastisk både for klubben og for hele Premier League. &nbsp;Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
EKSPERT: Kaster Wikestad i TV 2 mener signeringen av Zlatan Ibrahimovic er fantastisk både for klubben og for hele Premier League.  Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer

United i føringen

Wikestad er ikke i tvil når han får spørsmål om hvilken klubb som har vist seg mest frem til nå på overgangsmarkedet:

- Det er Manchester United. Det blir jo ikke større en Zlatan Ibrahimovic. Det er en fantastisk signering for klubben, men også for Premier League. Jeg tror imidlertid at også Manchester City kommer til å gjøre en del store ting fremover.

Det er blant annet knyttet stor spenning til om vi får se en av tidenes dyreste overganger om Juventus velger å slippe den franske stjernen Paul Pogba denne sommeren. Det er ventet at 23-åringen kan komme til å koste nesten 900 millioner norske kroner.

Det er en vanvittig sum, men det er - utrolig nok - ikke lenger sjokkerende at klubbene velger å bruke så mye penger på én spiller.

- Pengebruken har gått over stokk og stein lenge. Det har jeg sluttet å forholde meg til, smiler Wikestad.

Dagbladet har her samlet en del overgangsrykter som omhandler noen av fotballens aller største stjerner:

Paul Pogba

Vi starter med nevnte Paul Pogba. Nylig meldte Daily Mirror at den franske klassespilleren skal hentes til Manchester United for 80 millioner pund - nesten 900 millioner kroner.

Men Mourinho og United vil trolig få kamp helt til døra. Det er først og fremst ikke sikkert Juventus vil slippe Pogba, og det rapporteres i tillegg om at Real Madrid og Manchester City sitter med gode kort på hånda.

TIL UNITED?: Paul Pogba skal være ønsket av en rekke klubber, blant dem Manchester United. Foto: AP / NTB Scanpix
TIL UNITED?: Paul Pogba skal være ønsket av en rekke klubber, blant dem Manchester United. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Gonzalo Higuain

Den argentinske måltyven ønsker seg bort fra Napoli, og det meldes i britiske medier at Liverpool, Chelsea og Arsenal skal være interesserte i å hente 28-åringen, som scoret 36 seriemål på 35 kamper i Italia.

Men det koster flesk å sikre seg Higuain: Ifølge BBC skal han ha en utkjøpsklausul på nesten 800 millioner kroner.

Juan Mata

Det er ingen hemmelighet at Juan Mata og José Mourinho ikke har det beste forholdet, og det er ventet at spanjolen forlater Old Trafford og Manchester United før sesongstart.

West Ham, PSG, Barcelona og Valencia har lenge vært på banen, men nå kan det virke som om Everton er nærmest midtbaneeleganten. Det hevder i hvert fall britiske Metro. Mata kostet United 375 millioner kroner i sin tid, men har trolig sunket en god del i verdi.

Christian Benteke

Den belgiske spissen levde ikke opp til forventningene i Liverpool, og det spekuleres i om at han kommer til å flytte på seg. Det blir dog ikke lenger enn til London, om vi skal tro de seneste ryktene.

Ifølge Daily Mirror ønsker både West Ham og Crystal Palace å kjøpe kraftspissen.

TIL LONDON? Christian Benteke er linket til både Crystal Palace og West Ham. Foto: Rex / NTB Scanpix
TIL LONDON? Christian Benteke er linket til både Crystal Palace og West Ham. Foto: Rex / NTB Scanpix Vis mer

Riyad Mahrez

Denne spilleren var blant gigantene under Leicesters jubelsesong. Mahrez herjet kamp etter kamp og skal ha mye av æren for at lilleputten tok et sensasjonelt Premier League-trofé. Men glipper den algeriske midtbanespilleren for Leicester?

Tiden vil vise, men han har i hvert fall blitt linket til Arsenal, Barcelona, Manchester United og Paris St-Germain. Prislappen? Rundt 330 millioner kroner, skriver The Telegraph.

James Rodriguez

Colombianeren kan være på vei bort fra Real Madrid. James Rodriguez har nemlig blitt linket til både Manchester City og Chelsea de siste dagene.

N'Golo Kante

Søndag ble det klart at Leicester har signert midtbanespilleren Nampalys Mendy, og nå innser supporterne at midtbanegiganten Kante kan forsvinne ut dørene på King Power Stadium.

Det har vært en enorm interesse rundt Kante, og The Telegraph melder at klubber som Chelsea, Manchester United, Juventus og Arsenal sikler etter spilleren.

POPULÆR MANN: En rekke klubber ønsker seg N'Golo Kante. Foto: Rex / NTB Scanpix
POPULÆR MANN: En rekke klubber ønsker seg N'Golo Kante. Foto: Rex / NTB Scanpix Vis mer

Romelu Lukaku

Den belgiske spissen, som har vært strålende for Everton denne sesongen, kan være på vei tilbake til Chelsea, men i det siste har også Arsenal kommet på banen, skal vi tro ryktene i England.

Det blir imidlertid dyrt: Ifølge Daily Express ønsker Everton hele 75 millioner pund for spilleren.