Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Etter gullkysset med kjæresten: - Landslagsframtida er ikke avklart

Det forteller Heidi Løke.

GARDERMOEN (Dagbladet): Gulljentene landet på Gardermoen i 18-tida i kveld - og i ankomsthallen ventet mange som ville hylle de nybakte europamesterne.

Heidi Løke hadde ikke tid til å snakke med noen før hun kastet seg i armene på kjæresten som ventet.

Bjørn Vestrum Olsson (39) hadde kjørt fra Asker for å ta henne imot.

Gullkysset var det viktigste.

Etterpå sa hun:

- Jeg gleder meg til å komme hjem med familien. Jeg har fått en nevø som jeg ikke har møtt ennå, det skal bli godt å feire jul.

Uvisst framtid - Det første Thorir bør gjøre når han kommer hjem er å sette seg ned med Heidi Løke og ta en prat om framtida hennes, sa NRKs håndballekspert, Øystein Havang, til Dagbladet tidligere i dag.

Allerede i oktober sa landslagstreneren  til Dagbladet at det var en forutsetning at Løke ble med til Rio-OL i 2016  hvis hun skulle være med i årets EM.

Løke sa under mesterskapet at hun ikke kom til å ta en ny pause fra landsalget. Skulle hun være med, så var det for fullt.

På Gardermoen i kveld ville hun ikke si noe om framtida.

- Det er ikke avklart ennå. Det får vi ta som det kommer.

- Stemmer det at Thorir sa det var en forutsetning?

- Jo, men for meg handler det om at ting skal gå opp på hjemmebane. Jeg har en sønn som går på skole i Ungarn, og det er ikke alltid så lett å få det til å gå opp.  Det må løses. Vi får ta det etter EM. Så får vi se.  Ingenting er avklart, jeg har lyst til å dra til Rio og det gir mersmak etter EM. Det er lenge til Rio, sier Løke til Dagbladet.

 KJÆRESTER:  Heidi Løke og Bjørn Vestrum Olsson. Foto: Lars Eivind Bones.
KJÆRESTER: Heidi Løke og Bjørn Vestrum Olsson. Foto: Lars Eivind Bones. Vis mer