Rosenborg vant 3-0 mot Vålerenga

Etter hetsen: - Fått som fortjent

Endelig spiller kroppen på lag med Alexander Søderlund, og nå varsler RBK-spillerne at de ikke har gitt opp seriegull.

GOD KAMP: Alexander Søderlund kronet en god kamp med scoring i sluttminuttene mot Vålerenga. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
GOD KAMP: Alexander Søderlund kronet en god kamp med scoring i sluttminuttene mot Vålerenga. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LERKENDAL (Dagbladet): Han har måttet tåle mye tyn, men i går var Alexander Søderlund delaktig i det meste av det Rosenborg hadde å by på da de slo Vålerenga 3-0 på Lerkendal.

På de to første scoringene var han tredje sist på ballen i det oppbyggende spillet, og rett før slutt prikket han inn kampens siste scoring fra 17 meter.

Haugesunderen kriget i duellene, og burde også hatt en assist rett før pause da Anders Konradsen headet i tverrliggeren.

- Jeg har slitt litt med beina de siste månedene, men denne uka har det endelig løsna. Det er utrolig godt for hodet at man kan bidra på den måten som man ønsker. Man får håpe at det bare blir bedre, sier Søderlund til Dagbladet.

- Hvordan har hodet vært de siste månedene?

- Det største problemet har vært at jeg har følt at jeg ikke kan trene og spille på hundre prosent. Resten - om det er kritikk eller noe annet - følger med, der får man bare som man fortjener, sier RBK-spissen, som nå står med to seriemål.

«Fuck off, Søder»

Søderlund har nemlig fått høre det av egne fans når de har slitt. Da de tapte 2-0 mot Haugesund hjemme for en måned siden, toppet det seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer