Flamur Kastrati:

Etter kaoset: - En tornado

Flamur Kastrati (29) er etter alle solemerker ferdig i Kristiansund når kontrakten hans går ut 31. august. Oslo-gutten åpner seg nå opp om et tema som er tabubelagt i norsk toppfotball.

ÅPEN: Flamur Kastrati åpner seg opp om tiden etter det uheldige utsagnet mot Vålerenga i fjor. FOTO: NTB
ÅPEN: Flamur Kastrati åpner seg opp om tiden etter det uheldige utsagnet mot Vålerenga i fjor. FOTO: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Flamur Kastrati går mot kontraktslutt i Kristiansund. Spissen har fått en trå start på sesongen, og har ikke notert seg for målpoeng.

I en kamp mellom Vålerenga og Kristiansund forrige sesong, kalte han VIF-trener Dag-Eilev Fagermo for «jævla soper». I etterkant av utsagnet unnskyldte spissen seg og ble blant annet ambassadør for Skeive Muslimer.

Nå snakker hovedpersonen selv ut om hvordan situasjonen påvirket han psykisk, i tillegg til psykisk helse som tema innenfor toppfotballen i Norge.

- Gleder meg å hjelpe andre

Etter hendelsen mot Vålerenga i fjor forteller Kastrati at situasjonen hadde innvirkning på psyken hans.

- I begynnelsen var det veldig tøft. Det var som en tornado. Det har tatt mye tid og energi, men det viktigste er at jeg har klart å snu det til noe positivt, sier han til Dagbladet.

29-åringen forteller videre om hvordan han klarte å få noe positivt ut av hele situasjonen.

- Det som er bra med det her er at jeg har klart å hjelpe veldig mange. Jeg har hjulpet mange med problemer i hverdagen, spesielt mennesker som har brukt ord de ikke har skjønt betydningen av og såret andre, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer