Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Etter Leicesters sjokksesong satser folk penger på nyopprykket lag: - Det er bemerkelsesverdig

Bookmakere mottar mye spill på Burnley.

TILBAKE I DET GODE SELSKAP: Burnley ble det første laget som sikret opprykk fra Championship denne sesongen. Nå satser mange penger på at de vil vinne Premier League neste sesong. Foto: Matt West/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
TILBAKE I DET GODE SELSKAP: Burnley ble det første laget som sikret opprykk fra Championship denne sesongen. Nå satser mange penger på at de vil vinne Premier League neste sesong. Foto: Matt West/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(FourFourTwo): Bookmakere har mottatt et «bemerkelsesverdig» antall spill på nyopprykkede Burnley som Premier League-mester neste sesong.

Fotballsupportere drømmer om at Burnley skal gi store utbetalinger etter at Leicester på utrolig vis vant Premier League denne sesongen.

Leicester-gull ga før sesongen en odds på 5000, men klubben gjorde alle spådommer til skamme da de ble kronet som mestere etter at Chelsea og Tottenham spilte 2-2 mandag.

Det har blitt skrevet mye gjennom sesongen om de heldige spillerne som satset på Claudio Ranieris mannskap, til en massiv odds, og nå håper fans å cashe inn på det som i så fall vil være like uventet.

Samme dag som Leicester tok gullet, sikret Sean Dyches Burnley opprykk til Premier League, og bookmakere frykter allerede ett nytt sjokkresultat neste sesong.

Sky Bet alene risikerer å måtte betale ut over 10 millioner pund, etter å ha mottatt spill for tusenvis av kroner på at Burnley vil vinne ligatittelen i 2016/17, en sum som ikke er stor i forhold til de 5,6 millionene selskapet måtte betale ut til spillere som hadde satset penger på Leicester-suksess.

Da opprykket ble klart var oddsen på Burnley-gull også satt til 5000/1, men denne oddsen har blitt nedjustert til 1000/1 i løpet av noen dager.

- Som sponsor for Football League forventet vi interesse fra fans da vi la Burnley i lista over potensielle ligavinnere, men det som skjedde har vært ganske bemerkelsesverdig og uventet, sier Sky Bets Dale Tempest.

- Det var bare 128 personer som satset på Leicester i starten av sesongen, og vi har allerede mottatt mer enn tusen spill på Burnley, sier han.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart