Etter Leicesters sjokksesong satser folk penger på nyopprykket lag: - Det er bemerkelsesverdig

Bookmakere mottar mye spill på Burnley.

TILBAKE I DET GODE SELSKAP: Burnley ble det første laget som sikret opprykk fra Championship denne sesongen. Nå satser mange penger på at de vil vinne Premier League neste sesong. Foto: Matt West/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
TILBAKE I DET GODE SELSKAP: Burnley ble det første laget som sikret opprykk fra Championship denne sesongen. Nå satser mange penger på at de vil vinne Premier League neste sesong. Foto: Matt West/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Bookmakere har mottatt et «bemerkelsesverdig» antall spill på nyopprykkede Burnley som Premier League-mester neste sesong.

Fotballsupportere drømmer om at Burnley skal gi store utbetalinger etter at Leicester på utrolig vis vant Premier League denne sesongen.

Leicester-gull ga før sesongen en odds på 5000, men klubben gjorde alle spådommer til skamme da de ble kronet som mestere etter at Chelsea og Tottenham spilte 2-2 mandag.

Det har blitt skrevet mye gjennom sesongen om de heldige spillerne som satset på Claudio Ranieris mannskap, til en massiv odds, og nå håper fans å cashe inn på det som i så fall vil være like uventet.

Samme dag som Leicester tok gullet, sikret Sean Dyches Burnley opprykk til Premier League, og bookmakere frykter allerede ett nytt sjokkresultat neste sesong.

Sky Bet alene risikerer å måtte betale ut over 10 millioner pund, etter å ha mottatt spill for tusenvis av kroner på at Burnley vil vinne ligatittelen i 2016/17, en sum som ikke er stor i forhold til de 5,6 millionene selskapet måtte betale ut til spillere som hadde satset penger på Leicester-suksess.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer