Etter møte med lagkameratene, er Kristoffersen tilbake. Måtte akseptere tre ultimatum

Henrik Kristoffersen var i møte med Skiforbundet mandag, og møtte lagkameratene torsdag. Nå er han tilbake i landslagsvarmen, skriver NRK. 

VAR MISFORNØYD: Henrik Kristoffersen under verdenscupåpningen i Sölden.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
VAR MISFORNØYD: Henrik Kristoffersen under verdenscupåpningen i Sölden.  Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Henrik Kristoffersen er mentalt klar for å konkurrere igjen, og 22-åringen vil trene igjen med resten av alpinlandslaget, skriver Romerikes Blad.

Han valgte å stå over verdenscuprennet forrige helg, etter at han saksøkte Norges Skiforbund for å få samme sponsoravtale som Aksel Lund Svindal.

Stiller krav

NRK skriver i dag at det tidligere i uka har vært et møte mellom Henrik, faren Lars Kristoffersen og Norges Skiforbund.

NRK erfarer at det har kommet tre ultimatum for at han skulle få lov til å komme tilbake, noe Kristoffersen har godtatt.

Kristoffersen måtte blant annet be lagkameratene om unnskyldning, forbedre oppførselen sin og faren/manager Lars Kristoffersen får ikke lov til å være med i landslaget i like stor grad lenger.

Kristoffersen skal ha gått med på kravene i et møte med lagkameratene torsdag.

- Det er viktig for gruppa å ha fokus på det vi skal jobbe med framover nå. Jeg tror denne planen vi har lagt er bra for alle, ikke minst for teamet, slik at vi kan prestere best mulig, sier sportssjef Claus J. Ryste til NRK.

- Ikke noe dramatikk

Dermed er Kristoffersen tilbake i landslagsvarmen til de neste rennene.

Til Romerikes Blad sier Lars Kristoffersen at det ikke har vært noe dramatikk i pausen fra landslaget:

- Før Levi følte han seg ikke klar for å kjøre, og derfor dro han hjem. Dette hadde ikke noe med verken landslaget eller lagkameratene å gjøre. Det har ikke vært noe dramatikk i dette, sier Lars Kristoffersen.

YDMYK: Selv om Kent Robin Tønnesen har bidratt til en av norgeshistoriens største idrettsprestasjoner, er han ikke i tvil om at alpinist Henrik Kristoffersen er Rælingens mest populære utøver. Foto: Bjørn Langsem. Video: Joachim Baardsen Vis mer