Etter noen «fryktelige dager for Fotball-Norge», dro NFF-toppene i dag hjem til Drillo

- Enig om å legge konflikten bak oss.

OPPVASK I DAG: Her - i Belfast våren 2012-  var det bedre humør å spore blant de norske fotballtoppene enn det det har vært de siste dagene. Fra venstre Yngve Hallén, Nils Johan Semb, Egil Olsen og Kjetil Siem. Foto: Erik Berglund
OPPVASK I DAG: Her - i Belfast våren 2012- var det bedre humør å spore blant de norske fotballtoppene enn det det har vært de siste dagene. Fra venstre Yngve Hallén, Nils Johan Semb, Egil Olsen og Kjetil Siem. Foto: Erik Berglund Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bråket rundt landslagssjefsskiftet nådde en ny topp i går, da Egil «Drillo» Olsen tok et kraftig oppgjør med behandlingen av seg selv, Nils Johan Semb og Roar Robinson i et intervju på TV2.

Like før hadde han, gjennom Dagbladet, nektet å la seg hylle av NFF i en tenkt avskjedsmarkering.

Situasjonen ble så uholdbar for Norges Fotballforbunds ledelse at de mandag kveld ba om et møte med Drillo selv. Det ble avholdt i en drøy time i dag, hjemme hos den avgåtte trenerlegenden.

- Det var et oppklaringsmøte, hvor Drillo møtte generalsekretær Kjetil Siem og president Yngve Hallén. Nå er vi enig om å legge konflikten bak oss, og heller se på hvilket engasjement vi kan gi Drillo i NFF i framtida, sier kommunikasjonsdirektør i NFF, Svein Graff, til Dagbladet.

Enig om å være uenig - Fortsatt er det sånn at Egil mener han fikk sparken, mens vi mener han fikk et fritt valg, og at han kunne fortsette i stillingen. Men her blir man nok ikke enig. Partene er likevel samstemte om å gå videre nå, med ulik oppfatning om akkurat det punktet, sier Graff.

- Men dette er jo stridens kjerne, og ikke akkurat en liten ting å være uenig om: Hvordan vil det videre samarbeidet bli nå?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer