Langrenn:

Etter Northugs slakt: Sundby gir Løfshus full støtte

Også Tønseth stiller seg bak sjefen.

STØTTE: Martin Johnsrud Sunby vil ikke bytte ut landslagssjef Vidar Løfshus.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
STØTTE: Martin Johnsrud Sunby vil ikke bytte ut landslagssjef Vidar Løfshus. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Martin Johnsrud Sundby hevder han er svært fornøyd med den jobben Vidar Løfshus gjør som norsk landslagssjef. Også Didrik Tønseth gir Løfshus full støtte.

Løfshus har gjentatte ganger måttet tåle krass kritikk av Petter Northug. I et intervju med Dagbladet nylig sa langrennsstjernen fra Mosvika at landslagssjefen «har tråkket opp sin egen grav denne sesongen» og at han burde trekke seg fra stillingen.

Martin Johnsrud Sundby gikk torsdag Røa inn til bronsemedalje på NM-lagsprinten på Gålå sammen med Andrew Musgrave. Etterpå sa langrennssirkusets beste løper de fire siste sesongene at han mener Løfshus fungerer «veldig, veldig bra» som landslagssjef.

– Jeg kan ikke snakke på vegne av noen andre enn meg selv, men jeg har et profesjonelt og godt forhold til Vidar. Det har jeg til alle mine overordnede. Vi har en god dialog. Selvfølgelig er vi enige og uenige om ting, men det gjør vi opp om i diskusjoner internt, utdypet Sundby overfor NTB.

Utfordrende situasjon

– Du kjenner deg ikke igjen i det Northug sier?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer